Keystone logo
Bath Spa University

Bath Spa University

Bath Spa University

Introducere

Be Bath Spa

Bath Spa University este mai mult decât a studia. Este vorba de a te bloca: a gândi, a face și a face. Despre întâlnirea cu prietenii din campus, îmbrățișarea provocărilor și grija cu adevărat. Împingem limitele și pe noi înșine. Dacă ți se pare bine, te vei potrivi bine.

De ce Bath Spa?

Reputație excelentă

BeBathSpa101

Originile noastre datează din 1852 și originalul Școala de Artă Bath, așa că ne-am construit reputația pe mai mult de 160 de ani de tradiție și succes. De asemenea, creștem constant, cu cursuri interesante și domenii de cercetare.

Bine conectat

BeBathSpa102

Avem parteneriate cu companii, organizații și instituții din toate colțurile lumii. Veți vedea studenții noștri la conferințe internaționale, turnee și evenimente, de la Festivalul Edinburgh Fringe până la „International Next Way” canadian. Veți părăsi Bath Spa ca cetățean global cu ambiție, impuls și concentrare.

Accesibil tuturor

BeBathSpa103

Accesibilitatea și egalitatea sunt importante pentru noi. Studiul unic și mediul social pe care îl oferim este un factor cheie în popularitatea noastră. Studenții noștri provin dintr-o serie de medii și culturi, din toate părțile acestei țări și din străinătate și cu o varietate de acreditări academice.

BeBathSpa104
BeBathSpa105
BeBathSpa106
BeBathSpa107

Locații

  • Bath

    Bath Spa University, Newton Park, Newton St Loe,

Întrebări