Keystone logo
Batumi Arts Teaching University

Batumi Arts Teaching University

Batumi Arts Teaching University

Introducere

Universitatea de predare a artei Batumi este cel mai important centru educațional din sfera artistică. Universitatea de artă Batumi este singura instituție de artă de învățământ superior care desfășoară simultan predare în toate cele patru direcții: teatru, cinema, muzică și artă vizuală. Există predare în două cicluri la universitate: cicluri BA și MA. Există, de asemenea, câteva programe educaționale pentru specialiștii în diplome.

Ballet Studio, Institutul de Artă și Conservatorul de Stat Batumi Zakaria Paliashvili sunt unite în cadrul Universității de predare a artei Batumi.

Institutul de Artă și Conservator (mai târziu Facultatea de Artă) a adus sute de artiști profesioniști care desfășoară cu succes activități în țară și în străinătate. Aceștia încă participă activ la viața culturală a orașului nostru.

Programele educaționale sunt desfășurate de specialiști cu înaltă calificare care lucrează în Batumi și profesori invitați din instituții de învățământ superior partenere. Ei desfășoară activități de predare activă, performanță profesională și activități științifice.

Locații

  • Batumi

    L.Asatiani Street № 37, Batumi 6004, Georgia, 6004, Batumi

    Întrebări