Keystone logo
Bay Atlantic University - Washington, D.C. Bachelor of Science în Tehnologia Informației
Bay Atlantic University - Washington, D.C.

Bachelor of Science în Tehnologia Informației

Washington, Statele Unite ale Americii

4 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 15.900 / per year *

În campus

* Pe an - Burse disponibile

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Misiunea pentru Universitatea Bay Atlantic este de a pregăti liderii comunității și tehnologiei informației prin programe, inițiative și servicii inovatoare de înaltă calitate, orientate către nevoile cursanților și angajatorilor. Scopul programului este educarea, mentorul, formarea și dezvoltarea studenților care pot gestiona și superviza folosind abilități de comunicare eficiente, cunoștințe despre tehnologii în evoluție, planificare eficientă de proiectare și tehnici de implementare. Programul va oferi studenților oportunitatea de a obține un grad care le va spori oportunitățile în posturi de conducere și de supraveghere în domeniul tehnologiei informației.

Obiectivele programului de învățare

 • Aplicarea practică a cunoștințelor de calcul și matematică
 • Tehnici de rezolvare a problemelor analitice și de depanare
 • Proiectarea și administrarea bazelor de date cu utilizarea DBMS și SQL
 • Tehnologia și gestionarea Centrului de date
 • Limbi de scripting, inclusiv Perl, PHP și JavaScript
 • Proiectarea, implementarea și evaluarea sistemelor informatice
 • Programe de calculator cu C și alte limbi de nivel înalt
 • Stabilirea de rețele informatice cu componente hardware și software

Cariere viitoare

Acest lucru major va pregăti studenții pentru posturi de muncă, cum ar fi Arhitect de rețele de calculatoare, Specialist asistență computer, Administrator de baze de date, Analist securitate informațională, Dezvoltator de software, Inginer de inteligență artificială / Mașină de învățare, Dezvoltator de aplicații, Analist de asistență pentru aplicații, Inginer de aplicații, Dezvoltator asociat, Informații șefe Officer (CIO), Chief Technology Officer (CTO), Cloud Architect, Cloud Consultant, Cloud Product and Project Manager, Cloud Services Developer, Cloud Software and Network Network, Administrator Cloud System, Cloud System Engineer, Computer and Computer Research Science, Computer and Computer Manager sisteme informaționale, Arhitect rețea calculatoare, Programator computer, Analist sisteme computerizate, Manager sisteme computerizate, Administrator de asistență pentru clienți, Specialist asistență pentru clienți, Specialist asistență pentru centre de date, Manager de calitate a datelor, Administrator de baze de date, Manager de asistență pentru desktop, Specialist suport pentru desktop, Dezvoltator, Director de Tehnologie.

Cerințe de absolvire

Gradul BA în Tehnologia Informației este câștigat prin completarea cerințelor cursului de program de 120 ore de credit. Din aceste ore de credit, 60 de credite sunt cursuri de bază, 39 de credite de învățământ general și 21 de credite elective de bază. Elevii trebuie să își îndeplinească cerințele de bază, precum și cerințele lor generale de educație. În plus, studenții trebuie să îndeplinească următoarele criterii:

 1. Elevii înscriși în programul de licență trebuie să mențină o valoare medie ponderată cumulată (CGPA) de cel puțin 2,0 din 4,0 pentru a se califica pentru diploma de licență, pentru a rămâne în stare bună și pentru a absolvi.
 2. Cadrul de timp maxim (MTF) pentru finalizarea programului BA este de 180 de credite.
 3. Un student poate transfera până la 60 de ore de credit câștigate la instituții acreditate.
 4. Nici un grad de credit nu este primit de un student pentru orice grad defect (un grad mai mic de D, sau 1.00 din punct de 4.00 de grade).

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

 • Licențiat în Administrarea Afacerilor în Tehnologia Informației
  • Nashville, Statele Unite ale Americii
 • Licențiat în științe în securitate cibernetică
  • Tampa, Statele Unite ale Americii
 • Bachelor of Science in Cybersecurity
  • Utica, Statele Unite ale Americii