Keystone logo
bbw Italy | Venice

bbw Italy | Venice

bbw Italy | Venice

Introducere

Viitorul tău este prezentul nostru.

Ca parte a expansiunii sale internaționale, bbw Hochschule, cu filiale în India și China, deschide sucursala italiană la Veneția sub numele bbw Italy.

bbw Hochschule este o universitate privată recunoscută legal și este certificată de Ministerul Educației din Germania, cu burlaci și masteranzi valabili în toată Europa; marile corporații multinaționale sunt prezente atât în consiliul de administrație, cât și ca parte a comitetului științific pentru a orienta conținutul cursului în direcția cererilor actuale și viitoare ale pieței muncii și ca rețea de plasament pentru stagiile care fac parte din programul de studiu.

bbw Hochschule și-a început activitățile la Berlin în 2007, cu scopul de a fi un partener academic puternic pentru economia din Berlin și Brandenburg. bbw a crescut rapid prin proiectarea de cursuri pentru a satisface nevoile afacerilor locale. În doar zece ani a devenit cea mai mare universitate privată din regiune. Această creștere a fost alimentată de un angajament neclintit față de dezvoltarea academică a studenților noștri.

Unii parteneri ai consiliului: Siemens, Bombardier Transportation, Daimler, Holiday Inn, Tui Cruise Otis, Sheraton Berlin Grand Hotel Esplanade, asr Allianz, DB Engineering Consulting, DB Mobility Logistics.

Amestecul bbw de pregătire practică și teoretică a văzut peste 10.000 de studenți care își încep cariera cu un set de competențe care le permite să înceapă să lucreze imediat atât ca specialiști academici, cât și ca manageri. Suntem mândri de fiecare absolvent și ne străduim în permanență să-i instruim într-un mod care să îi pregătească cel mai bine pentru problemele și provocările care îi așteaptă pe o piață a locurilor de muncă din ce în ce mai internaționalizată. O modalitate cheie de a face acest lucru este conectarea și colaborarea la proiecte de cercetare și schimburi academice cu universități de top din întreaga lume. Această concentrare a văzut bbw extinzându-și prezența dincolo de regiunea Berlin și Brandenburg prin parteneriate strategice internaționale și alianțe cu instituții din Italia, Asia, Africa și Rusia - dezvoltând în același timp relații mai strânse cu partenerii de afaceri din cadrul Uniunii Europene.

bbw Italia oferă o serie de cursuri de studii bazate pe cerințele actuale și viitoare ale pieței muncii, cu un accent specific pe aspectele practice ale proceselor de afaceri și pe stagii în companii care fac parte din rețeaua internațională bbw Hochschule.

Diploma, eliberată la Berlin, este recunoscută legal la nivel european, conform Convenției de la Bologna din 1999 semnată prin Declarația comună a miniștrilor europeni ai învățământului superior.

Cursul de studiu este conceput special pentru a instrui o mentalitate internațională și pentru a crea oportunități de a lucra în străinătate în rețeaua de afaceri bbw Hochschule.

Cursurile sunt predate în limba engleză.

Lecțiile de germană vor face parte dintr-un program de studiu pentru a îmbunătăți competitivitatea viitorilor studenți și pentru a le permite să se integreze mai bine în timpul șederii lor în Germania în etapa finală a licenței și în timpul stagiului lor internațional.

În plus față de modulele de studiu, vor exista unul sau două stagii obligatorii, în funcție de cursul de diplomă ales, cu o durată de minimum douăsprezece săptămâni, cu cel puțin 450 de ore de lucru.

Toate modulele de instruire includ 25% e-learning. Acest procent poate crește temporar la 100% în funcție de condițiile actuale legate de Covid-19.

Statistică

Sondaj pentru absolvenți 2019: 70% dintre absolvenți și-au găsit deja un loc de muncă până la absolvire sau sunt în curs de a o face. 97% sunt angajați într-un an de la absolvire.

  Burse și finanțare

  Locații

  • Venice

   Fondamenta Zattere Ai Saloni 18/M 30123, , Venice

   Întrebări