Keystone logo
bbw Italy | Venice Licențiat în Managementul Afacerilor și Inginerie
bbw Italy | Venice

Licențiat în Managementul Afacerilor și Inginerie

Venice, Italia

7 Semesters

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 23.100 *

Amestecat, Învățământ la Distanță

* 42 de rate lunare @ 525 € : 22.050 €

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Încă de la începutul carierei, inginerii trebuie să gestioneze finanțele, iar managerii trebuie să se ocupe de tehnologii. Managementul afacerilor și inginerie la bbw Hochschule - combină aceste două domenii. Industrie 4.0 revoluționează producția și producția și deschide ușa către o epocă a „industriei inteligente” în care oamenii, dispozitivele, obiectele și sistemele sunt combinate pentru a forma rețele de producție dinamice, auto-organizate.

Conectează tehnologiile inovatoare de producție a sistemelor încorporate cu procese inteligente de producție pentru a deschide calea către o nouă eră industrială, care va transforma radical industria și lanțurile valorice de producție și modelele de afaceri în fabricile inteligente de mâine. Se așteaptă o creștere a productivității în producție cu până la 50 la sută - folosind jumătate din cantitatea de resurse curente necesare. Cerințele față de manageri au devenit foarte diverse atât în companiile mici, cât și în cele mijlocii. Sarcini precum planificarea și organizarea proceselor operaționale, coordonarea proceselor de lucru și managementul personalului, până la pregătirea și controlul bugetului arată că astăzi, managementul operațional caută generaliști calificați într-o măsură peste medie. În același timp, se așteaptă o adâncime corespunzătoare de cunoștințe și în problemele tehnice.

Combinația de generalist și specialist într-o singură persoană este o bază crucială pentru succesul profesional al managerilor. Alegând cursul „Managementul afacerilor și inginerie”, pui bazele ca inginer industrial interdisciplinar.

Admitere

Curriculum

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

  • Licențiat european în management
    • France Online, Franţa
  • Licențiat în Administrarea Afacerilor și Management
    • Barcelona, Spania
  • Administrarea și managementul afacerilor (spaniolă sau bilingvă) + Diplomă de expert în strategie de transformare digitală
    • Madrid, Spania