Keystone logo
Benedict College

Benedict College

Benedict College

Introducere

Benedict College este un colegiu în care experiența fiecărui student în activități academice, rezidențiale și co-curriculare este transformatoare și orientată către serviciul clienți; simultan, facultatea și personalul lui Benedict lucrează într-un mediu de colaborare, transparent, în care deciziile bazate pe date sunt, de asemenea, îmbrăcate în compasiune.

Benedict College este un loc de învățare cu normă întreagă de la clasă, la terenul de joc, la reședință și în comunitate, unde moștenirea „ BC ”, incluzivă, pionieră și „familie” este respectată și prețuită.

Educația transformativă, inovația în tehnologie și întreprindere și angajamentul față de comunitate se îmbină într-un mediu dinamic în care studenții primesc o educație care îi pregătește să intre pe piața globală, cu competențe culturale și profesionale excepționale, care îi vor împuternici să contribuie la durabilitate și economie. creșterea comunităților în care trăiesc, muncesc și se joacă.

Prin urmare, Benedict College nu este doar o putere pentru bine în societate, dar Benedict se angajează să ofere un mediu de învățare transformator, creat de profesioniști foarte pregătiți și echipați, care împuternicește toți studenții să își realizeze cel mai mare potențial.

Benedict College este acreditat de către Asociația de Colegii și Școli din Sud pentru a acorda diplome de bacalaureat.

Locații

  • Columbia

    Harden Street,1600, 29204, Columbia

    Întrebări