Keystone logo
Beloit College

Beloit College

Beloit College

Introducere

De mai bine de 50 de ani, Beloiters a folosit lumea din jurul nostru ca o clasă. Beloit College angajează inteligența, imaginația și curiozitatea studenților săi, împuternicindu-i să ducă vieți satisfăcătoare marcate de realizări înalte, responsabilitate personală și contribuție publică într-o societate diversă. Accentul nostru pe perspective internaționale și interdisciplinare, integrarea cunoștințelor cu experiența și colaborarea strânsă între colegi, profesori și personal echipează studenții noștri să abordeze problemele complexe ale lumii în mod etic și atent.

Credem că oamenii învață cel mai bine făcând. În peste 50 de companii majore, programe inovatoare și resurse din campus, Beloit se asigură că studenții au toate oportunitățile de a construi CV-uri puternice și de a contribui la comunitatea noastră mai largă.

Incorporate în fiecare experiență de la Beloit sunt oportunități pentru studenți de a fi comunicatori eficienți, rezolvatori creativi de probleme, colaboratori productivi și agili intelectual și profesional.

Comunitatea strânsă a lui Beloit înseamnă politici deschise, mai mulți mentori decât mascote, sprijin pentru oameni de diverse medii, tradiții profunde și conexiuni neașteptate cu oameni și locuri dincolo de campus.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Beloit

    College Street,700, 53511, Beloit

    Întrebări