Keystone logo
Berea College

Berea College

Berea College

Introducere

Berea College oferă o educație de înaltă calitate studenților promițători din punct de vedere academic cu resurse economice limitate. Acordă fiecărui student o bursă de promisiune pentru școlarizare, astfel încât niciun student Berea să nu plătească vreodată școlarizare. Berea este primul colegiu interrasial și coeducațional din sud și se clasează în mod constant printre principalele colegii de arte liberale ale națiunii.

Experiența educațională a lui Berea oferă studenților cunoștințele și abilitățile pentru a naviga cu succes în lume. Colegiul oferă un mediu de învățare provocator, dar de susținere. Indiferent dacă este în clasă, participă la o convocare, internează, studiază în străinătate sau leagă munca de obiective academice, experiența educațională este cu adevărat ca nimeni alta. Elevii au oportunități de învățare experiențială în și în afara clasei.

Experiența Berea alimentează potențialele intelectuale, fizice, estetice, emoționale și spirituale și, împreună cu acestea, puterea de a lua angajamente semnificative și de a le transforma în acțiune.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Berea

    Chestnut Street,101, 40403, Berea

    Întrebări