Keystone logo
Berlin International University of Applied Sciences

Berlin International University of Applied Sciences

Berlin International University of Applied Sciences

Introducere

O universitate din inima Berlinului - internațională și conectată la nivel mondial

Berlin International - Universitatea de Științe Aplicate este o universitate germană de științe aplicate recunoscută de stat și non-profit, situată în centrul Berlinului. Suntem hotărâți să oferim o educație provocatoare, inovatoare și orientată spre practică, care avansează potențialul academic, cultural și lingvistic al studenților noștri și îi pregătește pentru cariere internaționale într-o lume globalizată.

Cu corpul nostru divers de studenți și personalul academic din mai mult de 48 de țări și 5 continente, universitatea noastră întruchipează internaționalitatea și oferă o atmosferă de studiu deschisă, interculturală și inspirată.

Universitatea Internațională de Științe Aplicate din Berlin face parte, de asemenea, din creșterea rețelei universitare internaționale, inclusiv universități, campusuri și centre academice din Hong Kong, Istanbul, Washington DC, Roma, Silicon Valley, Toronto și Batumi, oferind astfel numeroase oportunități pentru schimburi de studii și stagii. Studenții noștri pot participa, de asemenea, la diferite programe Erasmus.

Programe de licență engleză - Proiectare și Administrarea afacerilor

Limba de instruire în toate programele de studiu este engleza. Pentru studenții care încă mai trebuie să își aprobe limba engleză, oferim un program pregătitor pentru engleză. În plus, pentru a avansa în continuare oportunitățile de carieră internațională, cursurile de limbi străine sunt oferite ca cursuri elective.

Calitatea tuturor programelor noastre a fost evaluată și acreditată pozitiv de agenția ACQUIN recunoscută de stat.

De ce să studiezi la Internaționalul din Berlin?

 • Toate programele în engleză
 • Implementare practică
 • Învățarea în grupuri mici
 • Parte a unei comunități globale

Viziunea noastra

Viziunea Universității Internaționale de Științe Aplicate din Berlin este de a oferi studenților un mediu educațional internațional și intercultural centrat pe studenți pentru a le stimula și dezvolta creșterea intelectuală, înțelepciunea și creativitatea. Personalul academic și administrativ este angajat să îndrume studenții și să îi pregătească pentru cariere productive și cetățenie responsabilă într-o societate globală. BI aspiră să fie una dintre cele mai importante universități private din Germania în ceea ce privește predarea interculturală și interdisciplinară și cercetarea aplicată. Obiectivele noastre academice includ un angajament pentru soluții bazate pe cunoștințe și pentru problemele societății, precum și contribuții la inovație și dezvoltare în societate. În plus, BI promovează înțelegerea trans-culturală și transnațională prin cooperare academică internațională și proiecte comune. În acest sens, profită din relația strânsă cu rețeaua de educație globală BAU, care este formată din cinci universități. Toate universitățile din această rețea împărtășesc valorile de bază ale integrității, respectului, excelenței, inovației și responsabilității sociale. Ca instituție independentă în cadrul acestei rețele, Berlin International - Universitatea de Științe Aplicate are propria sa declarație individuală de misiune și profilul academic, care a fost acceptată de Senatul Academic.

Fii parte a unei comunități globale

Studenți din 48 de țări studiază la Berlin International University of Applied Sciences. Berlin International face parte dintr-o rețea globală care permite studenților să călătorească și să își continue studiile în diferite locații. În plus, universitatea beneficiază de un număr mare de colaborări cu universități de pe glob. Studierea la Berlin International oferă studenților oportunități unice de a studia în străinătate și o experiență de studiu internaționalizată care îi pregătește pentru cariera lor într-un mediu de lucru globalizat.

Statistică

Berlin Fapte internaționale

 • 70 de naționalități diferite studiază și predau la Berlin International
 • 66% dintre studenții noștri sunt internaționali și de pe patru continente
 • 84% din personalul nostru didactic a studiat sau a lucrat la universități internaționale
 • Contact 100% personal cu profesorii și lectorii

  Locații

  • Berlin

   Salzufer,6, 10587, Berlin

  Întrebări