Keystone logo
BFSU Solbridge International School of Business

BFSU Solbridge International School of Business

BFSU Solbridge International School of Business

Introducere

BFSU-SolBridge

Școala Internațională de Afaceri BFSU-SolBridge a fost înființată în conformitate cu viziunea de a crea un program educațional de afaceri cu adevărat progresiv și integrat, care combină un model internațional de predare a afacerilor cu o înțelegere aprofundată a economiei chineze. Campusul, aflat la Universitatea de Studii Externe de la Beijing (BFSU), în capitala Chinei, oferă un cadru perfect pentru un program atât de dinamic, concentrându-se pe afacerile chineze și pe relațiile lor în evoluție cu națiunile occidentale și celelalte țări. Acesta este condus de International Business School (IBS) din BFSU.

BFSU-SolBridge Școala Internațională de Afaceri oferă studenților o combinație cea mai pertinentă și unică de subiecte, abordând preocupările contemporane ale afacerilor chineze, cultura chineză, valorile asiatice și practica avansată și gestionarea afacerilor occidentale și americane. Elevii sunt încurajați să se dezvolte în lideri de afaceri responsabili, etici, care rezolvă probleme corporative contencioase cu o puternică fundamentare practică și teoretică și sensibilitate culturală.

Toate instrucțiunile de clasă și discuțiile despre problemele de afaceri contemporane se fac în limba engleză, bazându-se pe vasta cunoaștere și experiență a facultății noastre internaționale. În plus, este urmat un model de învățare interactiv și aplicat pentru a oferi studenților o experiență practică valoroasă în lumea corporativă.

Limba chineză face parte din curriculum pentru a ajuta mai bine pe studenți să înțeleagă cultura și economia locală și să profite de oportunitățile de internare și de locuri de muncă recompensate la nivel local și în străinătate.

Mesajul lui Dean

În conformitate cu viziunea internațională a Universității de Studii Externe de la Beijing, deținută de aproape 70 de ani în urmă, ne-am alăturat cu mândrie forțelor cu puternica Școală de Afaceri Solbridge International de la Universitatea Woosong din Coreea pentru a înființa BFSU-SolBridge International School of afaceri, o ofertă educațională unică pentru studenții care doresc să joace un rol de lider în dominația iminentă globală a economiei chineze.

BFSU-SolBridge este poziționată în mod ideal, atât din punct de vedere geografic, cât și din punct de vedere istoric, pentru a oferi studenților posibilitatea de a se imbina în cea mai promițătoare economie din lume, câștigând în același timp o educație de afaceri de clasă mondială de la liderii comunității internaționale de afaceri.

China a crescut exponențial în ultimii ani, cu rezervele valutare, înregistrarea comerțului și a excedentelor bugetare, și investițiile străine directe care o fac invidioasă în lume. Pentru a menține ritmul viguros al creșterii, China solicită celor mai străluciți minți tineri să se alăture succesului și să depășească granițele pentru a-și construi carierele cu posibilități internaționale fără limite.

La BFSU-SolBridge, studenții din întreaga lume se reunesc pentru a-și împărtăși cultura, limba și obiceiurile individuale într-un mediu de limbă engleză și se avansează în calitate de cetățeni globali și lideri de afaceri internaționali.

Sunt onorat să am ocazia de a conduce Școala Internațională de Afaceri BFSU-SolBridge în aceste vremuri interesante și să depun eforturi pentru a continua eforturile noastre de a dezvolta un mediu de învățământ de afaceri inovator, progresiv și extrem de integrat pentru viitorii lideri responsabili.

Bun venit la BFSU-SolBridge!

PENG Long, doctor, profesor

Președinte al Universității de Studii Străine din Beijing

a lua legatura

BFSU SolBridge - Școala Internațională de Afaceri

Universitatea de Studii Externe din Beijing

Camera 905, clădirea internațională, Universitatea de Studii Externe de la Beijing

Nr. 19 Nord Xisanhuan Avenue, districtul Haidian, Beijing, 100089, China

Telefon: 86 (0) 10 8881 6563/8881 6763

Email: [email protected]

Locații

  • Beijing

    Haidian District, Beijing, , Beijing

Întrebări