Keystone logo
bib International College

bib International College

bib International College

Introducere

Companion, Chanceneröffner, dezvoltator puterea

Prin incepand de la succes: bib International College oferă hands-on de formare și de studiu oportunități în industriile viitorului informatică, afaceri, design media și jocul. Cu formarea noastră aprobat de stat va însoți pe drum: de la centrul de studii care colegiu tehnic sau liceu la gradul de licență internaționale.

40 de ani de formare de succes

Rădăcinile noastre du-te înapoi în 1972 - la acel moment pionierului Heinz Nixdorf a fondat Centrul educațional pentru profesiile de prelucrare a informațiilor. De astăzi bib International College apărut. În strânsă cooperare cu firme de renume și universități a contribuit la modelarea cursuri moderne salopete de la început. La locațiile noastre Bergisch Gladbach, Bielefeld, Hannover și Paderborn, ne-am adus cu mult mai mult de 30.000 de absolvenți pe drumul cel bun.

Experiența noastră, rețeaua noastră și apropierea de piață, știm exact ce abilități sunt în cerere în rândul întreprinderilor și educația noastră sunt de acord în mod constant pe ea. Potențialii angajatori aprecia. Formarea cu noi o reputație excelentă - și deschide ușa la mai multe oportunități.

sprijin individual

antrenamentul la bib International College nu numai să luați profesional pe drumul spre succes, dar distractiv. Pentru aceasta noi oferim o motivant, performanță îmbunătățirea Lernumgebungund orientate sprijin individual.

Profesorii noștri sunt la fel de calificate ca comise și să aibă succesul întotdeauna în vedere. Cu ajutorul unor abordări de învățare inovatoare și metodele pe care le oferă în profunzime cunoștințe tehnice. În plus, vă ajuta antrenori studiile noastre să învețe și să vă însoțească în dezvoltarea personală în mod eficient și cu succes.

Nu numai succesul absolvenților noștri vorbește de calitatea formării noastre. Fiind unul dintre primii furnizori de formare din Germania, avem 1998 au obținut certificatul în conformitate cu 9001 ff DIN EN ISO. Din Societatea Industriei Germane pentru promovarea și certificarea sistemelor de asigurare a calității în învățământul profesional (CERTQUA). Certificarea este reînnoită o dată la trei ani; este prezentat anual la o inspecție. Pentru a asigura un nivel ridicat al pregătirii noastre durabile, managementul nostru de calitate pentru respectarea standardelor educaționale centrale și concentrarea consecventă pe nevoile studenților și piața oferă.

Orice întrebări: Aici puteți găsi informații suplimentare despre bib International College .

Locații

 • Bergisch Gladbach

  Hauptstraße 2,, 51465, Bergisch Gladbach

 • Paderborn

  Fürstenallee 5,, 33102, Paderborn

 • Bielefeld

  Meisenstraße 92,, 33607, Bielefeld

 • Hanover

  Freundallee 15, 30173, Hanover

Întrebări