Keystone logo
© BIMM University
BIMM University

BIMM University

BIMM University

Introducere

La Universitatea BIMM, oferim o gamă largă de cursuri de muzică modernă, arte interpretative, cinematografie și tehnologie creativă pentru peste 8.000 de studenți din 14 școli din Marea Britanie, Irlanda și Germania. Avem un angajament de lungă durată de a oferi cea mai înaltă calitate în educația în industriile creative, permițându-le studenților să își maximizeze potențialul de carieră.

Timp de 40 de ani, am echipat studenții noștri cu cunoștințele și abilitățile de care au nevoie pentru a satisface cerințele industriilor creative și pentru a absolvi simțindu-se pregătiți pentru industrie. Dincolo de viața academică, Universitatea BIMM oferă o comunitate construită pe o pasiune, creativitate și un sistem de credințe comune. Cultura noastră incluzivă se află în centrul a tot ceea ce facem, legându-ne împreună și împingându-ne înainte.

Despre Universitatea BIMM

O universitate pentru industriile creative

Timp de 40 de ani, Universitatea BIMM a echipat studenții noștri cu cunoștințele și abilitățile de care au nevoie pentru a satisface cerințele industriilor creative.

În calitate de student BIMM, veți face parte dintr-o comunitate creativă unică, cu acces la conexiuni de neegalat și experiențe reale în industrie. Veți avea ocazia să fiți voi înșivă și să studiați într-un mediu care lucrează îndeaproape cu industriile în care vă veți găsi locul.

Ne concepem educația pentru a răspunde în mod real și demonstrabil nevoilor industriilor creative de astăzi și de mâine. Oferim cursuri în domeniul muzicii, filmului, mass-media și artelor spectacolului. Programele noastre sunt aclamate pentru calitatea de top a predării și sunt foarte respectate de angajatorii din industrie.

Redefinirea educației în industriile creative în beneficiul tuturor

Universitatea BIMM găzduiește peste 8.000 de studenți din 100 de țări diferite. Suntem mândri de comunitatea noastră diversă de personal și studenți, unde colaborarea și crearea de rețele se află în centrul ethosului nostru.

BIMM inspiră următoarea generație de profesioniști din industrie prin crearea unor medii de învățare incluzive și creative care înlătură barierele și creează oportunități de participare egală în industriile creative.

Locații

 • Brighton

  Brunswick Street West, 38-42, BN3 1EL, Brighton

  • Dublin

   62 – 64 Francis St, The Liberties, Dublin 8, D08 X209, Dublin

   • Birmingham

    93-96 Floodgate St, Deritend, B5 5SR, Birmingham

    • Manchester

     Bank House, Faulkner St, Manchester, M1 4EH, Manchester

     • London

      Barclay House, Effie Rd, SW6 1EN, London

      • Bristol

       25 King Square, BS2 8JN, Bristol

       • Berlin

        Bouchéstraße, 12, 12435, Berlin

        • Essex

         Southend Road, Essex, SS17 8JT, Essex

         Întrebări