Keystone logo
© Jonathan Cohen
Binghamton University, State University of New York

Binghamton University, State University of New York

Binghamton University, State University of New York

Introducere

Binghamton University, State University of New York (SUNY), este universitatea publică numărul 1 din New York și numărul 52 în SUA, (Forbes, 2023) și este clasată în mod constant cu cea mai bună valoare printre primele 50 de universități publice ale națiunii (US News & World Report). Cu 18.000 de studenți absolvenți și de licență, șase școli și peste 130 de programe academice, Binghamton combină atmosfera unei instituții de dimensiuni medii cu resursele unei mari universități de cercetare. Există mai multe programe de onoare exclusive și oportunități de cercetare pentru studenți în fiecare specializare. Binghamton este situat în New York într-un campus amplasat în dealuri pitorești, dar la doar câteva ore de centrele urbane importante, cum ar fi New York City, Boston și Toronto.

Cele șase comunități rezidențiale ale noastre sunt locul în care vă veți trăi și vă veți face prieteni într-o mini-comunitate puternică și susținătoare din cadrul universității mai mari. Fiecare comunitate are propria sala de mese, personalitate și tradiții. Orașul Binghamton este la o scurtă călătorie cu mașina, iar studenții pot merge gratuit cu autobuzul pentru a se bucura de numeroase restaurante locale, sporturi profesioniste, artă și divertisment. Binghamton se asigură că studenții noștri rămân în siguranță. Toate ușile sălii de reședință sunt încuiate 24 de ore din 24, necesitând acces cu cardul; există o prezență de poliție în campus și un sistem de comunicații de urgență.

Cu 21 de echipe din Divizia I NCAA, numeroase cluburi sportive și echipe intramurale, plus peste 450 de organizații și cluburi conduse de studenți, există întotdeauna ceva de făcut! Un centru de dezvoltare a carierei premiat oferă studenților din Binghamton un avantaj semnificativ atunci când absolvă. Peste 1.800 de angajatori recrutează studenți din Binghamton în fiecare an, inclusiv Microsoft, Google, IBM, Goldman Sachs, Morgan Stanley, Disney, Tata, Samsung și mulți alții.
Mergem peste și dincolo împreună. Psiholog sau economist, biolog sau inginer, vei deveni totul, în afară de obișnuit, și vei absolvi pregătit pentru a face față provocărilor de mâine și a face o diferență pozitivă în lume.

Universitatea Binghamton este o universitate publică de prim rang.

Avem o cultură academică riguroasă, colaborativă și inovatoare cu îndrăzneală. Campusul nostru exemplifică cel mai bun tip de experiență universitară publică: studenți diversificați, o viață socială activă și implicare profundă în comunitate. Fiecare dintre studenții noștri, ca și tine, aduce o viziune specială și un set de talente pentru a crea o perspectivă unică. Sunt exploratori și inovatori; sunt dornici de o provocare și sunt dispuși să-și suflecă mânecile.

O diplomă care vă va duce pe locuri!

Binghamton are una dintre cele mai bune rate de absolvire pe 4 ani (73%) din Statele Unite și cea mai bună dintre școlile SUNY. Asta se traduce prin economii! Dacă absolviți în 4 ani în loc de 5 ani, veți economisi cel puțin 30.000 USD!

Acreditari

 • Comisia pentru învățământul superior a statelor mijlocii (MSCHE)
 • Școlile și programele noastre profesionale sunt toate pe deplin acreditate de organizațiile lor profesionale de acreditare.

Caracteristici Campus

  Admitere

  Acreditări

  Acreditat AACSB

  Mărturii studențești

  Locații

  • Binghamton

   4400 Vestal Parkway East Binghamton, NY, 13902, Binghamton

   Întrebări