Keystone logo
Binghamton University, State University of New York Greacă și latină (BA)
Binghamton University, State University of New York

Greacă și latină (BA)

Binghamton, Statele Unite ale Americii

4 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Aug 2024

USD 7.070 *

În campus

* pentru rezidenții statului New York | pentru rezidenții din afara statului și rezidenții internaționali - 26.160 USD

Introducere

Programul de studii clasice, greacă și latină este conceput pentru a oferi o pregătire aprofundată și riguroasă în greacă veche și latină, principalele limbi și literaturi ale lumii antice mediteraneene și nu numai. Specialiștii noștri au găsit uși pentru ei într-o varietate de domenii: predare, burse (inclusiv lucrări de doctorat în studii clasice, arheologie etc.) și cariere de tot felul. Specializați în una dintre cele două limbi, greacă veche sau latină, studenții înscriși la această specializare urmează cel puțin patru semestre în acea limbă plus cel puțin două semestre de studiu în cealaltă. Programul lor este completat cu cursuri în civilizația antică, istorie, cultură și așa mai departe.

Studiază în străinătate în studii mediteraneene antice

Oportunitățile de studiu în străinătate sponsorizate de Universitatea Binghamton sunt disponibile pentru studenții din Studiile Mediteraneene Antice din Roma, unde există un program condus de facultate centrat în jurul arheologiei și artei romane. Studenții interesați de un program de studii în străinătate sau de o școală arheologică de teren trebuie să se consulte cu directorul departamentului de licență, precum și cu alte facultăți în Studii mediteraneene antice, în special pentru aprobarea prealabilă a recunoașterii creditelor și transferului de credite.

Stagii, oportunitati de cercetare si multe altele

Posibilitățile de stagiu pot reflecta interesele dvs. mai mari, cum ar fi cele juridice, medicale, guvernamentale sau de afaceri și ar putea include chiar și o experiență de școală arheologică.

Studiul în străinătate este foarte recomandat.

Burse și finanțare

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări