Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Blue Ridge Community College

Blue Ridge Community College

Blue Ridge Community College

Introducere

Blue Ridge Community College este o investiție inteligentă în viitorul tău. Oferim educație din viața reală, anticipativă și accesibilă pentru a pregăti studenții pentru succesul secolului 21 la locul de muncă sau la colegii și universități de patru ani. Campusurile noastre situate convenabil în județele Henderson și Transilvania, cursurile online și opțiunile de înscriere la liceu oferă Pathways de perfecționare, de a începe o nouă carieră sau de a vă îmbogăți abilitățile.

Blue Ridge Community College este o instituție post-secundară cuprinzătoare de doi ani, situată în munții din vestul Carolinei de Nord. Serveste județele Henderson și Transilvania.

Oferă peste 100 de grade, diplome și certificate în 30 de domenii de studiu. Oferă o gamă largă de cursuri de transfer universitar. Are programe de articulare cu colegii și universități de patru ani. Oferă unul dintre cele mai mari programe de educație continuă din stat.

BRCC menține o gamă largă de programe tehnice concepute pentru a pregăti studenții pentru cariere de succes în asistență medicală, tehnologie auto, aplicare a legii, intervenție în caz de urgență, tehnologie de inginerie, tehnologie de prelucrare și multe altele.

Înființat în 1969, Colegiul este una dintre cele 58 de instituții publice din cadrul sistemului de colegii comunitare din Carolina de Nord. Funcționează sub conducerea unui președinte și a unui consiliu de administrare format din 15 membri. Misiunea Colegiului este de a împuternici persoanele cu cunoștințe și abilități pentru a ne îmbogăți comunitățile și a construi o forță de muncă competitivă.

Locații

  • Flat Rock

    West Campus Drive,180, 28731, Flat Rock

    Întrebări