Keystone logo
Bluefield College

Bluefield College

Bluefield College

Introducere

Bluefield College este o comunitate de învățare centrată pe Hristos, care dezvoltă lideri de servitori pentru a transforma lumea.

Creștinii îl identifică pe Iisus Hristos drept liderul slujitorului model. Hristos a împărtășit că a venit nu pentru a fi slujit, ci pentru a sluji. Pe lângă faptul că trăiește o viață prezentată de roadele Duhului - iubire, bucurie, pace, îngăduință, bunătate, bunătate, credincioșie, blândețe și stăpânire de sine, un lider slujitor este smerit și își permite cuvintele și faptele pentru ei. În cele din urmă, un lider servitor dorește să ducă o viață semnificativă și să facă o diferență în viața altora.

Conducerea slujitorului este mai întâi un slujitor, lăsând sentimentul natural de a-i sluji pe ceilalți să vină pe primul loc, apoi prin alegerea conștientă, aducându-l pe unul să aspire la conducere. Acest lucru se manifestă prin faptul că liderul slujitor se asigură că cele mai înalte nevoi ale celorlalți sunt deservite.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Bluefield

    College Drive,3000, 24605, Bluefield

    Întrebări