Keystone logo
Bluffton University

Bluffton University

Bluffton University

Introducere

La Bluffton, puteți fi sigur de licență excepționale, universitare si postuniversitare si programe de educație continuă și profesională.

Întruchipat în patru valorile noastre durabile de descoperire, comunitate, respect și servicii, veți găsi o educație de consolidare a caracterului care vă ajută să vă atinge obiectivele personale și profesionale pentru a fi utilizate într-o piață globală. Întemeiată pe valorile menonite de păcii și de servicii, tradiția credinței Bluffton servește ca un cadru util pentru explorare și credința dezvoltarea ta personală. Cu alte cuvinte, la Bluffton vei dezvolta valorile creștine pentru o comunitate globală.

Acasă la un organism de student cu multiple fațete de mai mult de 1.100, Bluffton este situat la 65 de acri de motive luxuriante, împădurite care linia băncile din Mica Riley Creek în satul Bluffton, Ohio. Te vei simti rapid o parte a comunității noastre campus în timp ce dezvoltarea relațiilor cu colegii și facultate dedicat.

Ca un student, viața noastră de student activ îl face ușor pentru a face noi prieteni în prim-tricot, primitoare atmosferă de acasă-departe-de-acasă.

Programe Academice

Abordarea Bluffton a învățării în cadrul programelor sale academice fuzionează interacțiuni semnificative, personale cu studii manual, cursuri, activități de campus, oportunități de servicii și opțiuni de trans-culturale care vă va duce de-a lungul Statelor Unite și în lume.

Cariera Avansarea

Programele noastre postuniversitare și de formare continuă face posibilă pentru a finaliza gradul dumneavoastră în timp ce de echilibrare muncă, familie, biserică și alte angajamente. Cursuri postuniversitare și de formare continuă sunt convenabil oferite în Bluffton, Archbold și Piqua, Ohio.

Bluffton diferența

Bluffton este afiliat cu Mennonite Church-SUA, cu toate acestea, majoritatea elevilor Bluffton nu sunt Mennonite. Acest lucru creează o atmosferă în care toți elevii sunt invitați să exploreze și să vină să dețină propriile lor convingeri.

Istoria noastră

Situat pe malul Mica Riley Creek în Bluffton, un mic oraș din nord-vestul Ohio, Universitatea Bluffton a fost fondată în 1899 ca centru Mennonite College. Ca piatră de temelie a fost pusa pentru prima clădire a școlii, Noah C. Hirschy, primul președinte Bluffton, a încheiat remarcile sale cu o idee care sa dovedit la fel de rezistent ca structura in sine: ". Să ne așteptăm lucruri mari" Avem, si vom continua sa faca acest lucru.

În timp ce Bluffton este afiliat cu Mennonite Church SUA, elevii lui, facultate, personalul și alumni nu sunt Mennonite neapărat. Elmer Neufeld, al șaptelea președinte al universității observat "Bluffton nu ar trebui să fie văzut ca un fel mai puțin de Mennonite pentru diversitatea sa, ci, mai degrabă mai mult de Mennonite, cu un creștin martor puternic biserică pace în creștere din această experiență." Astăzi, Bluffton continuă să fie angajat la trecerea de-a lungul valorile noastre fundamentale - descoperire, comunitate, respect și servicii - la fiecare nouă generație de studenți.

MISIUNEA NOASTRĂ

"Formă de istoric tradiția bisericii pace și hrănit de dorința pentru excelență în toate fazele de programele sale, Universitatea Bluffton urmărește să pregătească studenții din toate mediile pentru viața, precum și vocație, de cetățenie responsabilă, pentru serviciul la toate popoarele și, în cele din urmă , în scopul împărăției universale a lui Dumnezeu. "

CREDINȚA Mennonite

Menoniți cred, cu frații lor creștini și surorile, în marile afirmații de credință: Dumnezeu devine uman, domnia lui Hristos, puterea Evangheliei, lucrarea Duhului Sfânt și autoritatea scripturilor.

În patrimoniul Mennonite, aceste convingeri au dus la accente distincte; credința este voluntară; Creștinii sunt chemați la o viață de iubire, reconciliere și păcii; nedreptate este să fie depășite cu bine; fericirea este mai mult decât bunăstarea materială; autoritatea morală este mai mult decât puterea politică; viața este să fie trăită simplu; toate natura este un dar al lui Dumnezeu pentru a fi prețuită cu un sentiment de recunoștință și administrare; și iubitor, serviciu de sacrificiu este cea mai înaltă expresie a fidelității față de Hristos.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Bluffton

    1 University Drive, , 45817-2104, Bluffton

    Întrebări