Keystone logo
Boricua College

Boricua College

Boricua College

Introducere

Boricua College este un colegiu privat din New York. Colegiul a fost conceput pentru a servi nevoile educaționale ale puertoricanilor și a altor hispanici și a fost înființat de Victor G. Alicea și de câțiva alții.

Sistemul de instruire al lui Boricua se bazează pe un principiu umanist fundamental de educare a întregii persoane pentru a deveni un elev auto-motivat, independent, de-a lungul vieții, cu conștientizare și angajament de a menține o relație sănătoasă simbiotică cu mediul lor.

Să dezvolte la elevi grupuri selectate de abilități cognitive, afective și psihomotorii generice și valorile necesare pentru înțelegerea cunoștințelor mediului, așa cum se manifestă în disciplinele artelor și științelor liberale.

La Boricua College , cursurile de prelegere-discuție sunt o modalitate excelentă pentru studenții de a stăpâni unele informații. Discuțiile-prelegere despre „studii teoretice” sunt totuși doar una din cele cinci modalități distincte în care studenții sunt educați și primesc instruire academică la Colegiu.

Urmează o explicație a fiecăruia dintre aceste moduri de instruire și a modului în care acestea sunt integrate într-un program singular de creștere și dezvoltare a elevilor.

Misiunea și obiectivele Colegiului sunt înrădăcinate în trei principii de identitate instituțională.

Comisia pentru statele mijlocii acredită Boricua College pentru învățământul superior. Este membru al Comisiei de stat din New York pentru colegii și universități independente, Asociația consiliilor de conducere a colegiilor și universităților, Asociația personalului colegiului și universității, Comisia națională pentru colegii și universități independente și Asociația hispanică a colegiilor și universităților. .

Locații

 • New York

  Broadway,3755, 10032, New York

  • The Bronx

   Washington Avenue,890, 10451, The Bronx

   • Brooklyn

    Graham Avenue,9, 11206, Brooklyn

    Întrebări