Keystone logo
Boston Baptist College

Boston Baptist College

Boston Baptist College

Introducere

La Boston Baptist College , credem că facultatea nu ar trebui să fie pur și simplu un moment de creștere mentală, ci și de creștere spirituală. Credem că educația și spiritualitatea biblică pot și ar trebui să meargă mână în mână.

Îi provocăm pe studenții noștri să gândească din punct de vedere biblic, încurajându-i pe toți studenții să urmărească excelența academică și să urmărească excelența spirituală și teologică, oferind fiecărui elev tehnici pentru hermeneutica biblică exactă și aplicând Scriptura în lumea fizică.

Încurajăm studenții noștri să descopere la nivel global oferind numeroase oportunități studenților de a studia în străinătate. Programul nostru anual de călătorie de studiu transportă studenți peste tot în lume de peste un deceniu. Renumitul program de studiu în străinătate a ajutat elevii să învețe dincolo de clasă în Israel, Italia, Grecia, Turcia, Islanda, Germania, Franța, Israel, Irlanda, Regatul Unit și Egipt!

Îi provocăm continuu pe elevii noștri să preia abilitățile pe care le învață în clasă și să le folosească pentru a construi Împărăția lui Dumnezeu aici pe pământ.

Locații

  • Boston

    Metropolitan Avenue,950, 02136, Boston

    Întrebări