Keystone logo
Botho University

Botho University

Botho University

Introducere

Universitatea Botho a fost înființată în 1997 și a evoluat rapid de-a lungul anilor pentru a deveni un furnizor de învățământ superior de conducere de înaltă calitate multidisciplinară. Universitatea Botho a fost una dintre primele instituții terțiare locale din Botswana care urmează să fie acreditate de către Consiliul pentru Dezvoltarea Resurselor Umane (HRDC). Toate programele sunt aprobate de către Autoritatea de Calificări Botswana (BQA) și Consiliului privind învățământul superior (ELV) în Lesotho. Universitatea Botho oferă în prezent programe prin intermediul a patru facultăți și anume Facultatea de Științe Economice și Contabilitate, Facultatea de Informatică, Facultatea de Inginerie si Stiinte Aplicate si Facultatea de Educație și Învățământ la Distanță. Toate programele noastre au fost dezvoltate cu factori de producție din industrie, astfel, absolvenții noștri sunt gata pentru a lovi sol de rulare. Noi oferim în prezent calificări de nivel certificat la nivel de studii de master cu planuri în programe de doctorat care urmează să fie lansate în curând. Cu peste 6000 de studenți și aproape 500 de membri ai personalului și în creștere, Universitatea Botho este un loc dinamic și interesant pentru a fi.

Universitatea Botho oferă, de asemenea, o gamă diversă de programe pentru profesioniști și organizații în exploatare. În cadrul Facultății de Educație și Învățământ la Distanță, există peste 200 de programe de dezvoltare profesională pe termen scurt, care pot fi personalizate pentru a satisface cerințele clientului. Universitatea Botho a forayed, de asemenea, în programele de învățământ la distanță, cu primul lot de studenți de învățare la distanță, începând clase în luna februarie 2015. Ne sunt situate în prezent în patru campusuri diferite, situate în Botswana - Gaborone, Francistown și Maun - și Lesotho - Maseru.

concentrare strategică Botho Universitatea este de a crește diversitatea studenților prin atragerea de studenți internaționali. În afară de Botswana și Lesotho, avem deja un număr de studenți din alte țări din regiune, cum ar fi Africa de Sud, Namibia, Zimbabwe, Zambia, Republica Democratică Congo, Etiopia și, printre altele. Universitatea Botho are de asemenea, o serie de parteneriate internaționale cu instituții internaționale bine cunoscute, cum ar fi Universitatea din Venda din Africa de Sud, Universitatea Teesside din Marea Britanie, Ohio University, Hills State University Negre și Wayne State University din SUA, indian Școala de Mine și Manipal Universitatea din India. Elevii studiaza cu Universitatea Botho au o imensă oportunitate de a profita de aceste parteneriate internaționale prin intermediul programelor noastre de schimb de studenți. Studenții noștri s-au angajat în proiecte de rupere la sol de stagiu în India și a călătorit în SUA și Marea Britanie câștigă expunere internațională, toate făcând parte din obiectivul nostru imens asupra șanselor de angajare absolvent.

Universitatea Botho crede cu fermitate în a oferi studenților cu un mediu de învățare superioară. Am investit continuu în infrastructura excelenta si cele mai noi tehnologii bazate pe resurse de învățare. campusul nostru în Gaborone este bine cunoscut pentru a fi standardelor internaționale și a multor evenimente naționale și internaționale au avut loc la sediul nostru, datorită calității facilităților, inclusiv prestigiosul Jocurile din Africa pentru tineret în 2015. campusul nostru viitoare in Francistown este de a face deja titluri din motive corecte și planuri sunt într-un stadiu avansat de a construi un campus în Maun, de asemenea.

rigoarea academică combinată cu excelență în toate activitățile extracurriculare, asigură faptul că absolvenții Universității Botho posedă o combinație puternică de competențe. Suntem unul dintre primele clasate instituțiile sportive din Botswana au câștigat toate acoladele de top și campionate din țară. Acest lucru nu este surprinzător având în vedere faptul că avem facilități extinse de sportive de baschet, netball, volei, fotbal și șah.

Universitatea Botho este determinată de valorile de bază de excelență, de conducere, și inovație, și își propune să devină un centru de excelență în învățământul superior și un factor de schimbare socială pozitivă. concentrarea asupra calitatii a avut ca rezultat Universitatea Botho devenind singura universitate din Botswana cu un BOS ISO 9001: 2008. Cu o reputație impecabilă pentru calitate în piață, absolvenții Universității Botho sunt lider de modul în transformarea economiei.

VISION MOTIVE

Universitatea Botho aspiră să fie un centru de excelență, inovație și leadership în procesul de învățare mai mare și un factor de schimbare socială și economică pozitivă.

Misiune

Care funcționează cu un model de afaceri puternic financiar și viabil, BU va oferi o experiență educațională de calitate, etalonat continuu la standardele academice naționale și internaționale pentru a produce absolvenți bine rotunjite, utilizabili pentru piața mondială.

Locații

 • Gaborone

  Botho University Gaborone Campus Botho Education Park, Kgale,, , Gaborone

 • Gaborone

  Botho University Francistown Campus Plot 6434, Tati River Plots,, , Gaborone

  • Lesotho Online

   Botho University Lesotho Campus 4,Maseru Mall Thetsane Maseru, , Lesotho Online

   • Gaborone

    Botho University Maun Campus Opp. Maun Technical College, Boseja, , Gaborone

    Întrebări