Keystone logo
Buckinghamshire New University

Buckinghamshire New University

Buckinghamshire New University

Introducere

Cu o bogată istorie de 125 de ani, Buckinghamshire New University oferă programe de înaltă calitate, axate pe ocuparea forței de muncă într-o gamă largă de domenii, inclusiv:

 • artă, design și performanță
 • afaceri, drept și informatică
 • asistență medicală și asistență socială
 • media și industriile creative
 • asistență medicală și sănătate aliată
 • instruire pilot, management turistic și management aeroport
 • rezistența la securitate și poliție
 • sport, științe sociale și psihologie.

Am fost clasificați printre primele 25 de universități pentru calitatea predării de către Ghidul universitar bun din 2021 și, împreună cu o rată de ocupare a absolvenților de 98% (HESA 2020), facilități de ultimă generație și un top 3 Uniunea Studenților (NSS) 2020) , avem tot ce aveți nevoie pentru a vă orienta spre succes.

* Accesați rapid cursul cu acest program accelerat din primul an. Puteți începe în ianuarie și termina în iulie - gata să progresați direct în al doilea an în septembrie. Tu vei:

 • fiți la campusul nostru High Wycombe
 • beneficiați de programul complet
 • accelerați-vă călătoria către învățământul superior
 • bucurați-vă de toate facilitățile excelente oferite

Buckinghamshire New University","author_url":"","source":""}" />

Top 20 de universități din Marea Britanie pentru ocupabilitate absolventă (HESA 2020)

Încă din prima zi, vă vom încuraja să vă concentrați asupra viitoarei cariere și să profitați de numeroasele oportunități în timp ce studiați.

Conexiunile din industrie, acreditările, destinațiile de plasare, promovarea antreprenoriatului și vizitatorii invitați vă vor ajuta să vă distingeți pe piața muncii. Accentul nostru puternic asupra ocupabilității circulă prin toate cursurile noastre, iar absolvenții noștri au povești minunate de spus.

Suntem mândri că suntem primii 10 universități din Marea Britanie pentru ocuparea forței de muncă absolvenți (HESA 2020), cu 98% dintre absolvenții noștri în, sau pe cale să înceapă, angajare sau studii ulterioare în termen de 15 luni de la absolvire.

Buckinghamshire New University","author_url":"","source":""}" />

158484_2.jpg

Top 3 Uniunea Studenților (NSS 2020)

Înțelegem că studierea la Buckinghamshire New University nu înseamnă doar obținerea unei diplome. Este vorba despre scufundarea în experiențe noi, găsirea și explorarea de noi pasiuni, legarea de noi prieteni și înflorirea în moduri uimitoare.

Uniunea Studenților noștri a fost recent votată numărul trei în Marea Britanie (NSS 2020) și, indiferent de ce vă aflați, veți găsi un club, o societate sau o echipă din care să faceți parte. Ca să nu mai vorbim de nenumărate alte oportunități în care vă puteți implica în afara cursului, cum ar fi voluntariatul, ateliere de competențe și un calendar de evenimente plin și variat. În plus, datorită schemei noastre Big Deal , toate cluburile, societățile și activitățile noastre sunt gratuite!

Buckinghamshire New University","author_url":"","source":""}" />

Facilități de ultimă oră

Am investit în facilități impresionante, astfel încât, atunci când absolviți, cunoștințele și experiența dvs. vor fi actualizate. De la un simulator de zbor la o clinică de spital sau o clinică de sport și bunăstare până la un laborator de psihologie, viitorii angajatori vor vedea că vă cunoașteți deja drumul.

Buckinghamshire New University","author_url":"","source":""}" />

158486_4.jpg

Locatie ideala

Veți studia într-una din cele trei locații principale , fie în frumosul Buckinghamshire ( High Wycombe sau Aylesbury ), fie în vibrantul Middlesex ( Uxbridge ). Oriunde v-a ateriza cursul, veți găsi comunități primitoare și sigure, o mulțime de divertisment pentru a vă ține ocupat și kilometri de peisaje glorioase de explorat. Conexiunile frecvente și rapide către Londra vă oferă acces ușor la emoțiile capitalei din toate campusurile, fără costurile ridicate de viață. Toate locațiile sunt aproape de stațiile de tren sau de metrou. Principalele aeroporturi londoneze, precum Aeroportul Heathrow, sunt, de asemenea, în apropiere.

Casa departe de casa

Îndepărtarea poate părea descurajantă, dar oferim o gamă largă de opțiuni de cazare din care să alegeți, iar sediile noastre de reședință vă oferă o mare oportunitate de a cunoaște oameni noi.

Avem, de asemenea, o mulțime de servicii de asistență în campus, așa că, indiferent de întrebarea sau problema dvs., vă putem îndrepta în direcția cuiva care vă poate ajuta.

Buckinghamshire New University","author_url":"","source":""}" />

Află mai multe

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul nostru web. Sau de ce să nu aflați mai multe despre motivele minunate pentru a alege Buckinghamshire New University și pentru a veni la o zi deschisă virtuală sau pentru a discuta online cu personalul și studenții noștri.

Caracteristici Campus

Facilități de ultimă generație

Am investit în facilități impresionante , astfel încât, atunci când absolviți, cunoștințele și experiența dvs. vor fi la zi. De la un simulator de zbor la o clinică de spital sau la o clinică de sport și bunăstare până la un laborator de psihologie, viitorii angajatori vor vedea că vă cunoașteți deja drumul.

Locație ideală

Veți studia într-una dintre cele trei locații principale, fie în frumosul Buckinghamshire (High Wycombe sau Aylesbury), fie în vibrantul Middlesex (Uxbridge). Oriunde vă va ajunge cursul, veți găsi comunități primitoare și sigure, o mulțime de divertisment care să vă țină ocupat și kilometri de peisaj rural glorios de explorat. Conexiunile frecvente și rapide către Londra vă oferă acces ușor la emoțiile și agitația capitalei din toate campusurile, fără costurile ridicate ale vieții. Toate locațiile sunt aproape de stații de tren sau de metrou. Cele mai importante aeroporturi din Londra, cum ar fi Aeroportul Heathrow, sunt, de asemenea, în apropiere.

Casa departe de casa

Mutarea poate părea descurajantă, dar vă oferim o gamă largă de opțiuni de cazare din care să alegeți, iar sălile noastre de reședință vă oferă o oportunitate excelentă de a întâlni oameni noi.

Avem, de asemenea, o mulțime de servicii de asistență în campus, așa că indiferent de întrebarea sau problema dvs., vă putem îndrepta către cineva care vă poate ajuta.

  Locații

  • High Wycombe

   Queen Alexandra Road, HP11 2JZ, High Wycombe

  • Uxbridge

   106 Oxford Road, UB8 1NA, Uxbridge

  • Aylesbury

   59 Walton Street, HP21 7QG, Aylesbury

  Întrebări