Keystone logo
Budapest International College BA în Relații Internaționale
Budapest International College

BA în Relații Internaționale

Budapest, Ungaria

6 Semesters

Engleză

La zi

30 Jun 2024

Sep 2024

EUR 2.800 / per semester

În campus

Introducere

Scopul cursului este de a forma profesioniști capabili să înțeleagă și să analizeze sfera internațională a politicii, a politicii și a politicilor la nivel de sistem (OIG, OIG, TNC, MNCS și organizații internaționale de cunoaștere la nivel global și regional), state, indivizi și grupuri (mișcări, partide și rețele).

Sunteți interesat de forțele care modelează societatea noastră globală? Relațiile internaționale este o specializare care se ocupă de problemele globale de astăzi și de potențialele soluții și este potrivită pentru dumneavoastră dacă doriți să vă aprofundați cunoștințele și înțelegerea acestui domeniu multidisciplinar. Veți obține informații despre riscurile și oportunitățile organizaționale pe care le prezintă schimbările climatice și veți învăța să vă reconfigurați modelul de afaceri pentru a obține valoare și reziliență pe termen lung. Programul nostru vă va deschide spre o mai bună înțelegere a lumii interconectate în care trăim.

Veți fi capabil să

 • Înțelegerea modului de organizare și de gestionare a diferitelor tipuri de organizații și instituții:
  • Servicii externe la nivel de sistem: reguli internaționale multilaterale, unități de politică și elaborarea de politici publice în principalele domenii funcționale.
  • Unități de servicii de politică externă (ministere de politică externă, departamente ale ministerelor funcționale, servicii diplomatice externe, nivel transnațional participant la servicii externe la nivelul statelor
  • Lumea organizațiilor transnaționale, a mișcărilor și rețelelor internaționale, rolul acestora în formarea regimurilor și în activitățile de elaborare a politicilor globale și regionale.
 • Lucrul în cadrul serviciilor publice interne, al organizațiilor non-profit și de afaceri, precum și al rețelelor, înțelegând structurile lor de management, programarea, proiectarea și alte activități de creare de rețele și coaliții. Veți fi capabil să îndepliniți probleme de nivel superior, să gestionați echipe și să desfășurați activități operaționale.
 • Comunicarea interculturală și interacțiunile cu persoane, grupuri și instituții internaționale, utilizând instrumentele, abordările și metodologia disciplinei RI în diplomația unilaterală, multilaterală, hard și soft, publică și digitală, precum și diplomația complexă pentru a înțelege și influența alegerile și comportamentele partenerilor.

Domenii de interes specializat

 • Economie verde
 • Management International
 • Studii ale Uniunii Europene

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări