Keystone logo
Bunker Hill Community College

Bunker Hill Community College

Bunker Hill Community College

Introducere

Bunker Hill Community College ( BHCC ), situat în Boston, Massachusetts, este cel mai mare colegiu comunitar din Massachusetts, cu peste 19.000 de studenți înscriși anual. BHCC , fondată în 1973, este pe deplin acreditată de New England Association of Schools and Colleges (NEASC).

Cu două campusuri principale în Charlestown și Chelsea, pe lângă trei campusuri satelit și mai multe centre de instruire din întreaga zonă a Bostonului, BHCC oferă o gamă largă de opțiuni de învățare pentru a se potrivi nevoilor diverse ale corpului nostru studențesc. Studenții pot alege din cursuri de zi, după-amiază, seară, seara târziu, weekend, cursuri de învățare pe internet și la distanță pentru a se potrivi cu programele lor ocupate.

BHCC este mândru că este cel mai accesibil colegiu comunitar din Massachusetts. Oferim mai mult de 100 de programe academice, inclusiv programe de studii asociate, programe de certificat și programe concepute pentru a permite studenților să finalizeze primii doi ani de licență înainte de a se transfera la o universitate de patru ani. Facultatea și consilierii noștri dedicați și îngrijitori sunt aici pentru a ajuta studenții să își atingă obiectivele personale, academice și de carieră.

Locații

  • Boston

    Rutherford Avenue,250, 02129, Boston

    Întrebări