Keystone logo
Butler University

Butler University

Butler University

Introducere

Situată în Indianapolis, Indiana, Butler University este o universitate recunoscută la nivel național, cu șase colegii academice: Arte, afaceri, comunicare, educație, arte și științe liberale și farmacie și științe ale sănătății. Suntem cunoscuți pentru că oferim cursuri mici, oportunități de a interacționa direct cu facultatea și experiență din lumea reală prin stagii, cooperative, cercetări cu mentori ai facultății, spectacole și oferte de implicare în comunitate. Aceste oportunități oferă studenților noștri cunoștințele și abilitățile de care au nevoie pentru a excela după facultate - atât în forța de muncă, cât și în viață. Studenții majordom au avut un succes semnificativ după absolvire, după cum demonstrează rata de plasament de 98% a Universității în șase luni de la absolvire.

În 2021, Butler a fost clasată pe locul 1 la Universitatea Regională din Midwest de către US News and World Report, Nr. 1 cea mai inovatoare școală, nr. și să studieze oportunități în străinătate.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Indianapolis

    Sunset Avenue,4600, 46208, Indianapolis

    Întrebări