Keystone logo
Buena Vista University (BVU)

Buena Vista University (BVU)

Buena Vista University (BVU)

Introducere

Cine suntem Bine ati venit la Buena Vista Universitatea din Storm Lake, Iowa. Campusul nostru pitoresc acopera 60 de hectare și este situat pe malul unui lac natural 3.200 de acri. Storm Lake are o populație de peste 10.000 de cu un sortiment de retail, divertisment și de luat masa ofertele pentru atunci cand simti ca evadeze campus pentru o vreme.

BVU oferă o experiență educațională angajarea și colaborare. Bucurați-vă de un cadru mic sală de clasă în care veți învăța despre lume, viata si te de profesori care au grija de tine si sunt investite în creșterea ta. Top-notch facultate BVU va folosi exemple din lumea reală alături de lecții dovedit a vă pregăti pentru succes după te plimbi prin Victoriei Arcul pe zi absolvire. În afara sălilor de clasă, veți avea o varietate de opțiuni pentru a explora interesele și pasiunile tale. De la atletism și artele spectacolului la politică și servicii, aveți acces la o multitudine de resurse și organizații, astfel încât să poate fi implicat activ în comunitatea ta - în campus și nu numai. Campusul nostru fără fir face ușor să rămână conectat la muncă de clasă și prietenii, dacă stai în bibliotecă sau lounging lângă lac.

Dincolo de Storm Lake

Poate ai deja ceva credit colegiu și vrea să termine gradul dvs. colegiu într-un mediu concentrat-learning ca a noastră, dar trebuie să rămână aproape de casă. Avem o soluție. BVU are 15 locatii in comunitatile in jurul statului, cu Absolvent nostru si program de studii profesionale.

Locații

  • Storm Lake

    Buena Vista University 610 West 4th St. , IA 50588, Storm Lake

    Întrebări