Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
California State University San Bernardino  College of Arts and Letters

California State University San Bernardino College of Arts and Letters

California State University San Bernardino  College of Arts and Letters

Introducere

Curriculumul nostru îmbogățește elevii și îi pregătește pentru cariere într-o bogată varietate de domenii. Facultatea și studenții noștri se implică activ în comunitatea noastră locală, oferind servicii publice de neprețuit. Studenții sunt încurajați să participe la viața în campus și la serviciile comunitare, ceea ce ajută la construirea de legături sociale și profesionale pe tot parcursul vieții. Aproape fiecare departament are cel puțin un club sau organizație studențească activă.

Misiune

Colegiul de Arte și Litere cultivă creativitatea și gândirea critică la elevi, permițându-le să comunice noi forme de gândire și expresie care se bazează pe tradițiile globale în arte și litere. Colegiul este dedicat burselor de ultimă oră, arta creativă vizionară, predarea inovatoare, alfabetizarea digitală și implicarea comunității. Educăm întreaga persoană, pregătind absolvenți reflectivi, etici și colaborativi.

Viziune

Noi, Colegiul de Arte și Litere, afirmăm artele și științele umaniste ca centrul vieții intelectuale, permițând pasiunilor noastre creative și științifice să inspire transformarea comunităților locale și globale.

Locații

  • San Bernardino

    University Parkway,5500, 92407, San Bernardino

    Întrebări