Keystone logo
Campbell University College of Arts and Sciences

Campbell University College of Arts and Sciences

Campbell University College of Arts and Sciences

Introducere

Cea mai veche școală a Universității Campbell, Colegiul de Arte și Științe, continuă să ofere studenților cu licență unul dintre cele mai remarcabile programe de educație pentru arte liberale din țară.

Funcția principală a Colegiului de Arte și Științe de la Universitatea Campbell este dublă. În primul rând, Colegiul oferă componentă de educație generală („curriculum-ul general al colegiului”) al unei educații de arte liberale tuturor programelor universitare ale universității. În al doilea rând, Colegiul oferă o gamă largă de programe de licență în disciplinele tradiționale de arte și științe. Obiectivul major al Colegiului de Arte și Științe este îndeplinirea acestor funcții într-un mod excelent, în concordanță cu misiunea creștină și scopul Universității Campbell.

Locația colegiului pe un campus pietonal care include școli de afaceri, educație, inginerie, divinitate, drept, medicină osteopatică și farmacie și științe ale sănătății oferă studenților posibilitatea de a se întâlni și de a învăța de la studenți și absolvenți și facultăți care reprezintă o multitudine de discipline și profesii.

Influența și acoperirea Colegiului de Arte și Științe se extind mult dincolo de campusul principal al Universității. Oportunitățile educaționale pentru studenții netradiționali sunt disponibile online și în locații privilegiate din Carolina de Nord, inclusiv Raleigh, Fort Bragg și Camp Lejeune. De mai bine de 35 de ani, Universitatea s-a bucurat, de asemenea, de un parteneriat cu Colegiul Tunku Abdul Rahman din Kuala Lumpur, Malaezia. Prin această relație unică, Colegiul de Arte și Științe oferă cursuri de studiu care conduc la diploma de licență în științe.

Locații

  • Buies Creek

    Main Street,143, 27506, Buies Creek

    Întrebări