Keystone logo
Campion College

Campion College

Campion College

Introducere

Campion College este primul colegiu de artă liberă terțiară din Australia, care educă studenții în științele umaniste și științifice, care se află la baza tradiției intelectuale occidentale.

Gradul nostru de licență se bazează pe modelul tradițional de arte liberale, o structură educațională dovedită care încurajează dezvoltarea intelectuală și personală a studenților, pregătindu-i în mod unic atât pentru muncă, cât și pentru viață. Aceasta implică un studiu sistematic și integrat în domeniul umanist, stimulând o adevărată libertate de gândire prin deschiderea minții către adevăr. Acest model subliniază capacitatea de a gândi critic și argumentează rațional în timp ce dezvoltă abilitățile creative, analitice și de cercetare importante în orice carieră.

Ca instituție catolică, căutăm să oferim o educație fundamentală care să integreze credințele și rațiunile. Elevii vor fi expuși tradițiilor spirituale, morale, intelectuale și culturale ale credinței, dezvoltând în același timp o înțelegere a rolului creștinismului în istoria civilizației occidentale. Salvăm căutarea adevărului menținând în echilibru o serie de libertăți intelectuale.

Locații

  • Toongabbie

    8-14 Austin Woodbury Pl, 2146, Toongabbie

    Întrebări