Keystone logo
Canadian Career College

Canadian Career College

Canadian Career College

Introducere

CTS Canadian Career College : Learn the Difference

CTS Canadian Career College este un colegiu de carieră privat deținut local, cu sediul în North Bay, Ontario, cu patru campusuri situate în North Bay, Barrie, Sudbury și Sault Ste. Marie. Este înregistrat ca un colegiu privat de carieră în conformitate cu Legea din 2005 a colegiilor private de carieră și are o istorie de 30 de ani de predare a excelenței în facultățile de îngrijire a sănătății, drept și justiție, afaceri și tehnologia informației.

Programele de la CTS Canadian Career College - dintre care toate sunt aprobate ca programe profesionale în temeiul Legii colegiilor private de carieră, 2005 - sunt actuale și, mai important, sunt solicitate în zonele geografice pe care le servește Colegiul. Toate programele au o durată mai mică de un an, dintre care majoritatea oferă plasamente obligatorii sau opționale care permit studenților să pună în practică componentele teoretice ale programelor. Fiind o școală relativ mică, CTS Canadian Career College este în măsură să ofere o mulțime de timp individual cu instructorii și personalul său administrativ. Vicepreședintele universitarilor, dr. Amanda Harris, afirmă: „Suntem mândri că am menținut dimensiunile mici ale colegiului nostru, deoarece ne ajută să păstrăm atmosfera colegială și de susținere; studenții lucrează îndeaproape cu facultățile, personalul administrativ și între ei. În plus, dimensiunea noastră mică ne-a permis să ne menținem ratele ridicate de ocupare a studenților, precum și ne-a permis să oferim servicii valoroase, cum ar fi asistență financiară la fața locului, asistență la admiterea la fața locului, îndrumare gratuită pentru studenți maturi și testare, ajutor pentru găsiți locuințe adecvate și accesibile și asistență în căutarea unui loc de muncă - pentru a numi doar câteva. ”

La această hotărâre de a menține CTS mic și colegial se adaugă angajamentul de a angaja numai instructori de calitate care au experiență relevantă a forței de muncă în domeniile pe care le predau, precum și de a se asigura că programele de învățământ rămân printre cele mai bune din țară, având alocat timp și resurse pentru certificarea și acreditarea programelor lor cu mai multe organisme de acreditare extrem de competitive și riguroase. Colegiul rămâne unul dintre grupurile selecte de colegii din Ontario și, de fapt, Canada, căruia i sa acordat acreditarea pentru programul de tehnician în farmacie (de Consiliul canadian pentru acreditarea programelor de farmacie) și programul Paralegal (de către Societatea de avocatură din Canada superioară) ). În plus, programul de consiliere pentru intervenții în domeniul dependențelor este recunoscut de Consiliul de certificare al consilierului canadian în domeniul dependenței.

Locații

  • North Bay

    Seymour Street,1495, P1A 0C5, North Bay

    Întrebări