Keystone logo
Canisius University Licențiat în Știința Mediului
Canisius University

Licențiat în Știința Mediului

Buffalo, Statele Unite ale Americii

4 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 37.945 / per year *

În campus

* 2022-23 școlarizare cu normă întreagă

Introducere

De la schimbările climatice și distrugerea habitatelor până la poluarea aerului și a apei, planeta noastră se confruntă cu un număr tot mai mare de provocări de mediu. Știința mediului, un domeniu interdisciplinar care combină ecologia, biologia, zoologia, oceanografia, geologia, chimia și alte științe, poate ajuta la inovarea soluțiilor. Căi comune de carieră: ecologist, biolog al vieții sălbatice, planificator de utilizare a terenurilor.

În calitate de student în programul nostru de Științe ale Mediului, veți explora procesele complexe ale lumii naturale, modul în care oamenii se potrivesc și ce putem face pentru a crea un impact pozitiv. În plus, veți obține experiență practică în acest proces. Vei lucra în mediu, pentru mediu.

O abordare interdisciplinară

Studiile dumneavoastră vor reflecta o varietate de perspective prin cursuri de biologie, chimie, geologie și multe altele. Pe lângă cunoștințele profunde ale științei mediului, programul nostru de licență în știința mediului vă va înarma cu abilitățile necesare pentru a prospera în lumea profesională, inclusiv comunicarea scrisă și orală, munca în echipă, rezolvarea problemelor și gândirea critică. Ghidat de valorile iezuite, vei dezvolta o abordare informată a gestionării etice a resurselor naturale ale planetei noastre.

Oportunități practice de cercetare

Curriculum-ul nostru oferă studenților mai multe oportunități de a practica știința, atât în laborator, cât și în teren. În plus, programul nostru oferă studenților oportunități de a efectua cercetări alături de un membru al facultății în domeniul lor de expertiză, inclusiv ecologie ecosistemelor, entomologie, biologie de apă dulce, ornitologie și sănătatea mediului. Veți învăța cum să citiți și să interpretați datele, să efectuați experimente și să vă îmbunătățiți abilitățile tehnice ca om de știință în devenire. Acest lucru, la rândul său, ar putea duce la co-prezentarea la conferințe naționale și internaționale, precum și la oportunitatea de a co-autor un studiu pentru o revistă de cercetare.

Distincții

Absolvenții recenti ai programului au acceptat poziții la firme de mediu de top, precum și la agenții de mediu de stat și federale. Aproximativ jumătate dintre studenții la Știința Mediului efectuează lucrări postuniversitare pentru a deschide oportunități suplimentare de carieră.

Curriculum

Admitere

Mărturii studențești

Rezultatul programului

Despre Școală

Întrebări