Keystone logo
Capilano University

Capilano University

Capilano University

Introducere

Capilano University (pe atunci colegiu) a fost fondată în 1968. În 1973, ne-am deschis campusul permanent în North Vancouver. Patru ani mai târziu, am deschis kálax-ay campusul Sunshine Coast din Sechelt, iar CapU Lonsdale a fost deschis în 2020.

CapU înrolează aproximativ 12.700 de studenți în fiecare an, 9.000 în programe de creditare, aproape 1.200 în cursuri non-credit și 2.500 de studenți internaționali.

Universitatea este numită după șeful Joe Capilano, un lider important al poporului Squamish (Sḵwx̱wú7mesh) Nation of the Coast Salish. Campusurile noastre sunt situate pe teritoriul tradițional și ancestral al națiunilor Squamish, Tsleil-Waututh, Musqueam, Lil'wat și Sechelt (shíshálh).

În 2008, guvernul provincial și-a schimbat denumirea în Capilano University .

Pentru a afla mai multe despre de unde am venit și cum CapU a continuat să crească în ultimii 52 de ani, consultați Istoria noastră.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

Locații
  • North Vancouver

    Purcell Way,2055, V7J 3H5, North Vancouver

    Întrebări