Keystone logo
Capital University

Capital University

Capital University

Introducere

Capital University este o instituție privată de patru ani și o școală postuniversitară situată în capitala Columbus, Ohio. La Capital, transformăm viețile prin învățământul superior, iar scopul nostru este scopul. Printr-o abordare captivantă, de mare impact și convergentă a predării și învățării, găsim, hrănim și rafinăm rolul pentru care ne-am născut fiecare - indiferent cine suntem.

Cu rădăcini care ne-au bazat ferm într-o istorie a excelenței academice, a anchetei gratuite și a dezvoltării individuale a fiecărui student, Capital combină atenția personală cu o educație echilibrată în arte liberale și studii profesionale. De la înființarea sa de către Biserica luterană în 1830 și de statutul de universitate în 1850, Capitalul a fost un agent în formarea cetățenilor angajați și a liderilor cu scopuri care își îmbunătățesc industriile, comunitățile și societatea.

Rădăcinile noastre ne asigură pe măsură ce ne îndreptăm spre inovație, noi modalități de cunoaștere și modalități mai bune de a contribui. Valorile noastre ne fundamentează, în timp ce eliminăm obstacolele pentru a oferi fiecărui student, facultate, personal, membru al comunității și vecin șansa de a face mai mult, nu mai puțin.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Hamilton Garden

    Hamilton Garden, Statele Unite ale Americii

    Întrebări