Keystone logo
Cardiff University BSc Psihologie
Cardiff University

BSc Psihologie

Cardiff, Regatul Unit

3 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2024

GBP 28.200 / per year *

În campus

* pentru străinătate | pentru acasă anul doi și trei: 9.250 £ / anul unu: 9.000 £.

Introducere

Psihologia este studiul sistematic și științific al minții și al comportamentului. Psihologii studiază modul în care gândim, simțim și acționăm, atât individual, cât și ca parte a unui grup social. Psihologia are o gamă largă de aplicații în domeniul sănătății și al serviciilor sociale, în industrie și comerț, precum și în educație.

În cadrul acestui program de trei ani, veți studia psihologia din punct de vedere științific, punând accentul pe aspectele sociale, cognitive și biologice ale acesteia. Integrat într-un mediu de cercetare activ, acest curs va dezvolta abilități cantitative și calitative critice, care vă vor permite să preziceți și să explicați comportamentul uman.

Acest curs este acreditat de Societatea Britanică de Psihologie și este predat de către profesorii noștri entuziaști, activi în cercetare, de la unul dintre cele mai importante departamente de cercetare în psihologie din Marea Britanie.

De ce să studiezi acest curs

În cadrul acestui program de trei ani, veți studia psihologia din punct de vedere științific, punând accentul pe aspectele sociale, cognitive și biologice ale acesteia. Veți fi instruit de cercetători practicieni - în multe cazuri, experți de frunte în domeniile lor.

Acreditat de British Psychological Society (BPS)

Acest program îndeplinește standardele de înaltă calitate în educație stabilite de BPS.

Top 10

Suntem clasați în top 10 pentru psihologie în Marea Britanie (Complete University Guide, 2024).

Oportunitatea de a câștiga experiență profesională ca parte a diplomei tale

Suntem una dintre puținele școli de psihologie care oferă posibilitatea de a obține experiență profesională în cadrul cursului nostru de psihologie cu plasament profesional (BSc).

96% Ocuparea forței de muncă

96% dintre absolvenții noștri sunt angajați, în continuarea studiilor, sau ambele 15 luni după finalizarea cursului lor (Graduate Outcomes Survey, 2021/22).

Cercetători de renume internațional implicați în proiectarea și livrarea cursului

95% din cercetarea noastră este lider mondial sau excelent la nivel internațional (Cadrul de excelență în cercetare, 2021). Veți fi predat de cercetători care lucrează în întregul spectru al psihologiei pentru a aborda provocările majore cu care se confruntă societatea și mediul înconjurător.

Admitere

Burse și finanțare

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Chat with students

Întrebări