Keystone logo
Carl Benz School of Engineering

Carl Benz School of Engineering

Carl Benz School of Engineering

Introducere

Carl Benz School of Engineering este Colegiul de Inginerie Mecanică al Institutului Tehnologic Karlsruhe (KIT) de renume mondial și oferă o diplomă de licență în Inginerie Mecanică predată în limba engleză.

Carl Benz School este o instituție independentă din cadrul Institutului de Tehnologie Karlsruhe (KIT) cu o structură asemănătoare colegiului. Oferă studenților din întreaga lume posibilitatea de a studia o diplomă de licență în inginerie mecanică în întregime în limba engleză sau pur și simplu să obțină o perspectivă asupra studierii ingineriei prin intermediul uneia dintre școlile de vară. După finalizarea cu succes a programului de 3 ani, studenții primesc o diplomă de licență (B.Sc.) de către KIT.

Ca parte a KIT, Școala Carl Benz creează și transmite cunoștințe pentru societate și mediu. De la cercetare fundamentală la aplicații, KIT excelează într-o gamă largă de discipline, adică în științe naturale, științe inginerie, economie și științe umaniste și sociale. Se străduiește să aducă contribuții semnificative la provocările globale ale omenirii în domeniile energiei , mobilității și informației . Fiind Universitatea de Cercetare din Asociația Helmholtz, KIT este o instituție unică de știință și educație, care participă la competiții internaționale și deține o poziție de lider în cadrul universităților de tehnologie din întreaga lume (vezi Clasament ). Eforturile de inovare ale KIT construiesc o punte între descoperirile științifice importante și aplicarea lor în beneficiul societății, al prosperității economice și al păstrării bazei noastre naturale a vieții.

Pe durata studiilor, elevii Școlii Carl Benz beneficiază de privilegiul diferitelor suplimente ale structurii colegiului internațional:

 • Studenții au acces la facilitățile și serviciile de la KIT.
 • Studenții urmează cursuri compacte cu o structură de elită, oferite de lectorii universitari ai KIT.
 • Elevii primesc îndrumare și sprijin constant în carieră.
 • Studenții se alătură diferitelor activități sociale, concentrându-se nu numai pe studiu, ci și pe construirea unei rețele strânse de colegi internaționali, prietenii și conexiuni pe tot parcursul vieții, precum și pentru a crește ca individ.

De ce să studiezi la Carl Benz School?

Orientare internațională

CBS este divers, deschis la minte și foarte orientat spre internațional. Există peste 90% dintre studenți internaționali în campus, iar absolvenții noștri provin din peste 50 de țări din întreaga lume.

Rețea puternică a industriei

Mulți absolvenți sunt dornici să intre pe piața muncii din Germania. Pentru a facilita acest lucru, încurajăm studenții noștri să facă stagii. Ca parte a specializării Global Production Management, studenții participă chiar și la programul de formare în industrie.

Studiați viitorul ingineriei

B.Sc. este împărțit în studii de bază în domeniul general al ingineriei mecanice, inclusiv o specializare în inginerie auto, management global al producției și/sau inginerie energetică.

Îndrumare pentru studii și carieră

CBS oferă studenților sprijin cu privire la întrebările de zi cu zi cu îndrumări individualizate de studiu, precum și cu un serviciu personalizat de carieră.

Locație perfectă

Karlsruhe este situat în inima Europei și oferă acces ușor la munți, lacuri, râuri, păduri, castele, schi și alte sporturi în aer liber. O mulțime de locuri din Europa, cum ar fi Paris (2,5 ore), Amsterdam (5,5 ore), Londra (6 ore) sau Praga (7 ore), sunt confortabile și rapide pentru a ajunge cu trenul.

Caracteristici Campus

Locuință sigură în campus

CBS oferă totul într-unul: locuri de cazare în campus și cadre academice, precum și facilități de agrement (de exemplu, o sală de muzică), toate pot fi găsite sub un singur acoperiș.

  Locații

  • Karlsruhe

   Schloßplatz,19, 76131, Karlsruhe

  • Suzhou

   Suzhou, China

   Întrebări