Keystone logo
Carleton University Undergraduate

Carleton University Undergraduate

Carleton University Undergraduate

Introducere

Bine ați venit la Universitatea Carleton, Universitatea Capitală a Canadei!

Universitatea Carleton, Universitatea Capitală din Canada, este o universitate dinamică și inovatoare, cu un angajament puternic față de predare, cercetare și învățare. Programele noastre academice, comunitatea campusului, locația capitalei și posibilitățile globale oferă nenumărate oportunități de învățare să se întâmple atât în interiorul, cât și în afara sălii de clasă.

Universitatea Carleton este situată în Ottawa, o capitală G7, care oferă oportunități pe care nu le vei găsi în altă parte. Cunoscut în primul rând ca sediul guvernului federal al Canadei, Ottawa este asta și multe altele. Acesta găzduiește peste 130 de ambasade și comisii înalte din întreaga lume, precum și numeroase organizații și muzee naționale. Un procent mare din principalele centre de cercetare medicală, clinică și științele vieții din Canada sunt situate în zona Ottawa, precum și o industrie tehnologică compusă din peste 1.900 de companii.

Ottawa este, de asemenea, una dintre cele mai frumoase capitale din lume, cu un număr mare de parcuri de cartier și spații verzi liniștite, căi navigabile care șerpuiesc orașul și repere istorice și arhitecturale. Magnificul Parc Gatineau, care are 165 km de trasee de drumeții, este situat în Regiunea Capitalei Naționale.

Situat într-un campus frumos, la doar câteva minute de centrul orașului, Carleton și-a câștigat reputația de una dintre cele mai importante universități în domeniul afacerilor internaționale, comerțului, jurnalismului și tehnologiei înalte. Gama largă de programe de renume național și internațional oferă flexibilitatea de a alege gradul care se potrivește intereselor dumneavoastră.

Cele mai bune medii de învățare unesc teoria și practica. Cercetările arată că învățarea experiențială contribuie la implicarea studenților, la învățare mai profundă, la îmbunătățirea rezultatelor academice și la îmbunătățirea abilităților profesionale și de viață. La Carleton, ne străduim să oferim studenților experiențe din viața reală care aduc clasa în lume și lumea în clasă. Punem accent pe cercetarea practică, implicarea comunității, experiența de lucru și învățarea imersivă.

Multe dintre programele noastre oferă opțiuni de cooperare sau de practică, permițând studenților să-și dezvolte abilitățile într-un mediu de lucru. Încurajăm, de asemenea, cercetarea de licență, inițiativele antreprenoriale și învățarea prin serviciul comunitar. Experiența plătită în „lumea reală” servește să completeze tot ceea ce este predat în sala de clasă și deschide ușile de oportunitate la finalizarea diplomei de licență.

Carleton are o lungă istorie de atragere de studenți internaționali în campusul nostru primitor și incluziv. Astăzi, universitatea are aproximativ 4.500 de studenți internaționali din 150 de țări, creând o comunitate academică diversă și susținătoare. Ne angajăm să dăm înapoi prin educație, urmărind în același timp contribuții la binele comun. Aceste valori fondatoare sunt în centrul atenției universității pe cercetare, parteneriate comunitare și excelență în predare.

Statistică

Cu peste 100 de specializări și specializări din care să alegeți, Carleton oferă 22 de programe de licență în cadrul facultăților de Arte și Științe Sociale, Afaceri, Inginerie și Design, Știință și Afaceri Publice. Peste 30.000 de studenți se bucură de orele noastre mici și interactive, de cercetare de ultimă generație, de laborator și de facilități sportive.

  English Language Requirements

  Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

  Locații

  • Ottawa

   315 Robertson Hall 1125 Colonel By Drive, K1S 5B6, Ottawa

   Întrebări