Keystone logo
Carleton University Undergraduate

Carleton University Undergraduate

Carleton University Undergraduate

Introducere

Bine ați venit la Universitatea Carleton, Universitatea Capitală a Canadei!

Universitatea Carleton, Universitatea Capitală din Canada, este o universitate dinamică și inovatoare, cu un angajament puternic față de predare, cercetare și învățare. Programele noastre academice, comunitatea campusului, locația capitalei și posibilitățile globale oferă nenumărate oportunități de învățare să se întâmple atât în interiorul, cât și în afara sălii de clasă.

Universitatea Carleton este situată în Ottawa, o capitală G7, care oferă oportunități pe care nu le vei găsi în altă parte. Cunoscut în primul rând ca sediul guvernului federal al Canadei, Ottawa este asta și multe altele. Acesta găzduiește peste 130 de ambasade și comisii înalte din întreaga lume, precum și numeroase organizații și muzee naționale. Un procent mare din principalele centre de cercetare medicală, clinică și științele vieții din Canada sunt situate în zona Ottawa, precum și o industrie tehnologică compusă din peste 1.900 de companii.

Ottawa este, de asemenea, una dintre cele mai frumoase capitale din lume, cu un număr mare de parcuri de cartier și spații verzi liniștite, căi navigabile care șerpuiesc orașul și repere istorice și arhitecturale. Magnificul Parc Gatineau, care are 165 km de trasee de drumeții, este situat în Regiunea Capitalei Naționale.

Situat într-un campus frumos, la doar câteva minute de centrul orașului, Carleton și-a câștigat reputația de una dintre cele mai importante universități în domeniul afacerilor internaționale, comerțului, jurnalismului și tehnologiei înalte. Gama largă de programe de renume național și internațional oferă flexibilitatea de a alege gradul care se potrivește intereselor dumneavoastră.

Cele mai bune medii de învățare unesc teoria și practica. Cercetările arată că învățarea experiențială contribuie la implicarea studenților, la învățare mai profundă, la îmbunătățirea rezultatelor academice și la îmbunătățirea abilităților profesionale și de viață. La Carleton, ne străduim să oferim studenților experiențe din viața reală care aduc clasa în lume și lumea în clasă. Punem accent pe cercetarea practică, implicarea comunității, experiența de lucru și învățarea imersivă.

Multe dintre programele noastre oferă opțiuni de cooperare sau de practică, permițând studenților să-și dezvolte abilitățile într-un mediu de lucru. Încurajăm, de asemenea, cercetarea de licență, inițiativele antreprenoriale și învățarea prin serviciul comunitar. Experiența plătită în „lumea reală” servește să completeze tot ceea ce este predat în sala de clasă și deschide ușile de oportunitate la finalizarea diplomei de licență.

Carleton are o lungă istorie de atragere de studenți internaționali în campusul nostru primitor și incluziv. Astăzi, universitatea are aproximativ 4.500 de studenți internaționali din 150 de țări, creând o comunitate academică diversă și susținătoare. Ne angajăm să dăm înapoi prin educație, urmărind în același timp contribuții la binele comun. Aceste valori fondatoare sunt în centrul atenției universității pe cercetare, parteneriate comunitare și excelență în predare.

Statistică

Cu peste 100 de specializări și specializări din care să alegeți, Carleton oferă 22 de programe de licență în cadrul facultăților de Arte și Științe Sociale, Afaceri, Inginerie și Design, Știință și Afaceri Publice. Peste 30.000 de studenți se bucură de orele noastre mici și interactive, de cercetare de ultimă generație, de laborator și de facilități sportive.

  Caracteristici Campus

  Declarație COVID:

  *Vă rugăm să vizitați site-ul lor pentru a fi la curent cu cele mai recente informații despre sănătate și siguranță legate de locuința în reședință în timpul crizei globale actuale.

  Fă-ți prieteni și bucură-te de confortul de a locui în campus

  Reședința este ideală dacă doriți să experimentați viața universitară ca membru al unei comunități vibrante și unite. Carleton găzduiește opt săli de reședință și vă va plăcea să locuiți la câteva minute distanță de cursuri, bibliotecă, atletism și o sală mare de mese. Residence oferă prietenie, sprijin, comoditate și comunitate!

  Programul premiat Residence Life de la Carleton este conceput pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele academice și personale și include consilieri de rezidență, personal rezidențial și un accent pe învățarea în afara sălii de clasă.

  Garanție de reședință pentru primul an

  La Carleton, o cameră dublă tradițională este garantată tuturor elevilor noi, din primul an, care intră direct din liceu. Vă rugăm să vizitați site-ul lor pentru detalii.

   Burse și finanțare

   Burse de admitere la licență

   Când aplici la Carleton, ești automat luat în considerare pentru bursele de admitere (da, și studenții internaționali)! Aceste premii variază de la 1.000 USD la 4.000 USD pe an, în funcție de media dvs. de admitere, și sunt reînnoibile în fiecare an, în funcție de performanța academică. Nu este necesară nicio aplicație. (Vă rugăm să vizitați site-ul lor web sau să trimiteți o solicitare de informații pentru detalii.)

   Numărul de burse Valoare Admitere Media

   • Nelimitat @ 16.000 USD 4.000 USD x patru ani Reînnoibil* 95-100%
   • Nelimitat @ 12.000 $ 3.000 x patru ani Reînnoibil* 90-94,9%
   • Nelimitat @ 8.000 USD 2.000 USD x patru ani Reînnoibil* 85-89,9%
   • Nelimitat @ 4.000 USD 1.000 USD x patru ani Reînnoibil* 80- 84,9 %

   *Bursele pot fi reînnoite cu calificativul A (GPA anual de 10,0). Regenerabile înseamnă că, dacă sunt pierdute într-un an, pot fi recâștigate în anii următori.

   Viața în campus și facilități

   Îngrijirea este integrată în comunitatea Carleton, cu sprijin care acoperă toate domeniile - academice, finanțare, obiective de carieră, sănătate și bunăstare - cu o mulțime de activități sociale și distractive! Carleton s-a clasat pe locul trei pentru satisfacția generală în rândul studenților (Maclean's, 2021), în mare parte datorită serviciilor disponibile studenților - toate concepute pentru o experiență universitară de succes.

   Sprijinul academic este deosebit de robust, cu sesiuni de studiu între egali, ateliere de pregătire pentru examene, scriere academică și multe altele. Birourile pentru carieră și cooperare îi ajută pe studenți să găsească locuri de muncă în cooperare, organizând evenimente de networking și târguri de carieră și să se pregătească pentru angajare cu CV-uri, scrisori de intenție și abilități de interviu.

   Studenții au, de asemenea, multe oportunități de a face voluntariat și de a se implica în comunitatea mai largă.

   Studenții internaționali beneficiază de sprijin dedicat din partea Biroului de servicii pentru studenți internaționali din Carleton. Acest birou organizează orientarea și sosirea studenților internaționali la începutul studiilor, precum și activități culturale și sociale distractive pe tot parcursul anului. Studenții internaționali pot accesa consilieri dedicați, precum și sfaturi și ateliere de lucru pe o serie de probleme, inclusiv:

   • bugetarea
   • Asigurare de sanatate
   • Imigrare
   • Permise de studiu si munca

   FACILITĂŢI

   Dacă sunteți în căutarea unui loc frumos de studiu, Carleton este situat într-un campus frumos de 62 de hectare mărginit de râul Rideau și de canalul istoric Rideau. Puteți petrece timp în natură chiar în inima capitalei națiunii lor!

   Carleton are laboratoare și facilități susținute de industrie (sponsorizate de Alcatel, Texas Instruments, Huawei și TELUS pentru a numi câteva), noi clădiri ecologice concepute pentru colaborare și durabilitate și o bibliotecă premiată cu Discovery Center (laborator de jocuri, 3- imprimante D și birouri de antrenament).

   De asemenea, au facilități extinse de atletism:

   • Piscina de 50 de metri cu turn de scufundari
   • Terenuri internaționale de squash
   • Centru de fitness cu numeroase opțiuni de antrenament cardio și greutăți
   • Saune și săli de sport
   • Teren de sport interior cu pistă de alergare
   • Zona de gheață cu două plăci
   • Cinci terenuri de tenis
   • stadion de fotbal/fotbal cu 3.000 de locuri
   • Peste 120 de cursuri interesante oferite

   Vedeți singuri: faceți un tur virtual al Carleton pe site-ul lor!

   Participarea la cursuri este doar o parte a experienței tale universitare. Viața în campus înseamnă, de asemenea, să vă alăturați cluburilor și societăților, să profitați de evenimente și prelegeri speciale, să vă conectați cu prietenii și să participați la unul dintre programele comunitare.

   Peste 300 de cluburi și societăți

   Rețeaua lor extinsă de cluburi și societăți este o altă modalitate excelentă de a cunoaște oameni noi și de a-ți urmări interesele în afara clasei.

   O comunitate diversă și susținătoare

   Comunitatea lor din campus pune mare accent pe furnizarea unui mediu respectuos și de sprijin, în care studenții pot prospera din punct de vedere academic și social.

   Carleton are o lungă istorie în primirea studenților din întreaga lume - 14% dintre cei peste 31.000 de studenți ai noștri sunt studenți internaționali, din peste 140 de țări.

   Mai puternici împreună

   Veți vedea rapid că o parte a culturii Carleton aduce contribuții semnificative. Studenții, profesorii și personalul sunt implicați - prin cercetare și colaborare, precum și prin voluntariat și construirea comunității - atât la nivel local, cât și internațional. Există multe oportunități la Carleton de a învăța și de a crește din perspective diverse și de a deveni cetățeni globali implicați.

   Atletism

   Indiferent de interesul tău atletic sau nivelul de fitness, sigur vei găsi ceva care ți se potrivește. Puteți încerca o echipă, vă puteți înscrie la una dintre numeroasele noastre cursuri de fitness sau puteți folosi facilitățile noastre extinse.

   Locații

   • Ottawa

    315 Robertson Hall 1125 Colonel By Drive, K1S 5B6, Ottawa

    Întrebări