Keystone logo
Carnegie Mellon University

Carnegie Mellon University

Carnegie Mellon University

Introducere

Să creeze o experiență educațională transformativă pentru studenți axată pe cunoștințe disciplinare profunde; rezolvarea problemelor; abilități de leadership, comunicare și interpersonale; și sănătatea și bunăstarea personală.

Să cultive o comunitate universitară transformatoare angajată să (a) atragă și să rețină diverse talente de talie mondială; (b) crearea unui mediu de colaborare deschis schimbului liber de idei, în care cercetarea, creativitatea, inovarea și antreprenoriatul să poată înflori; și (c) asigurarea faptului că indivizii își pot atinge întregul potențial.

Impactul societății într-un mod transformator - regional, național și global - prin implicarea cu parteneri în afara granițelor tradiționale ale campusului universitar.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Pittsburgh

    Carnegie Mellon University Civil and Environmental Engineering, 119 Porter Hall, 5000 Forbes Avenue, PA 15213, Pittsburgh

Întrebări