Keystone logo
CCQ Community College Of Qatar

CCQ Community College Of Qatar

CCQ Community College Of Qatar

Introducere

Ca parte a unei investiții naționale substanțiale în dezvoltarea umană și în îndeplinirea parțială a obiectivelor educaționale articulate în Qatar National Vision 2030, Ministerul Educației și Învățământului Superior din statul Qatar a înființat Colegiul Comunitar din Qatar (CCQ). Scopul CCQ este de a oferi o gamă variată de oportunități educaționale care includ: programe academice de 2 ani care pregătesc studenții pentru transferul la universități de patru ani, 2 + 2 programe academice, precum și programe de 2 ani orientate spre carieră pentru a îndeplini țara forța de muncă critică și nevoile de muncă.

Colegiul Comunitar din Qatar, în colaborare cu Colegiul Comunitar din Houston, și-a deschis porțile pentru prima dată în septembrie 2010, cu un înscriere de 308 de studenți cu normă întreagă la Campusul West Bay. De când colegiul a înregistrat o creștere a numărului de înscrieri în fiecare semestru. Astăzi, CCQ este instituția cu cea mai rapidă creștere din Qatar, cu un număr de 5000 de studenți în cinci campusuri diferite.

Colegiul oferă o serie de programe de licență și de licență care răspund nevoilor forței de muncă din Qatar. Printre acestea se numără programul de doi ani Asociate of Arts și Associate of Science pentru studenții care doresc să se transfere la universități de patru ani, cerere mare 2 + 2 asociate și programe de licență și programe de doi ani și științe aplicate. CCQ oferă, de asemenea, educație continuă pe termen scurt și certificate de abilități comercializabile pentru cei care doresc să-și actualizeze cunoștințele și abilitățile pentru a deveni mai comercializabili pe piața muncii. În plus, CCQ a colaborat cu un număr de universități locale și internaționale de patru ani pentru a oferi studenților posibilitatea de a se transfera fără probleme la o universitate pentru a obține o diplomă de licență fără a pierde validarea pentru oricare dintre cursurile lor.

Locații

  • Doha

    Doha, Qatar

    Întrebări