Keystone logo
Central College

Central College

Central College

Introducere

Central College ( CENTRAL ) din Pella, Iowa, este un colegiu privat de patru ani de arte liberale. CENTRAL este cunoscut pentru rigoarea sa academică, conducerea și formarea caracterului, învățarea experiențială globală, STEM (știință, tehnologie, inginerie și matematică), educația durabilității, atletism și servicii. Experiența CENTRAL este înrădăcinată în explorare și descoperire de sine și îmbunătățită cu viața într-o comunitate rezidențială de 1.150 de studenți. Central College apreciază relația sa de lungă durată cu Biserica Reformată din America.

Central College este un colegiu rezidențial de arte liberale dedicat ajutării studenților să-și descopere și să-și dezvolte cel mai mare potențial. Ghidată de tradiția sa creștină ecumenică, comunitatea colegiului se angajează într-o anchetă puternică și deschisă pentru a urmări excelența academică.

Colegiul hrănește dezvoltarea minții în timp ce încurajează maturitatea spirituală și emoțională și bunăstarea fizică. CENTRAL integrează pregătirea carierei cu dezvoltarea valorilor esențiale pentru cetățenia responsabilă, împuternicind absolvenții pentru servicii eficiente în comunitățile locale, naționale și internaționale.

Comunitatea academică a Central College este dedicată educării studenților de licență. Aproape 100 de profesori și 350 de membri ai personalului, cu normă întreagă și parțială, deservesc aproximativ 1.100 de studenți, care provin din Iowa, din alte 30 de state și din țări din întreaga lume. Puterea rețelei globale CENTRAL prin absolvenți, părinți, donatori și parteneri corporativi aduce oportunități semnificative pentru colegiu și studenții săi.

Locații

  • Pella

    University Street,812, 50219, Pella

    Întrebări