Keystone logo
Central Methodist University

Central Methodist University

Central Methodist University

Introducere

Fondată în 1854, Central Methodist University este o Central Methodist University patru ani, privată, de arte liberale. Campusul principal al CMU, care găzduiește Colegiul de Arte și Științe Liberale (CLAS), este situat în Fayette, Missouri, unde se înscriu 1100 de studenți. Mai mult de 4.000 de studenți participă la Colegiul de Studii Universitare și Studii Extinse (CGES), care oferă cursuri online și la site-uri din Missouri și din regiune. CMU este afiliată cu Biserica Metodistă Unită și îi salută pe studenții tuturor credințelor.

Central Methodist University este cunoscută pentru programele sale educaționale de înaltă calitate și pentru absolvenți, experiențele sale de învățare centrate pe valori și relația bisericească îndelungată, tradiția sa artistică liberală, accentul pus pe dezvoltarea caracterului și conducerii și succesul absolvenților prin intermediul continuării educaționale și profesionale. Caracterizate prin excelență academică și servicii proactive și personalizate de studenți, programele sunt oferite în Fayette și Statewide prin tehnologii de învățare la distanță, precum și prin parteneriate cu școli, biserici, spitale și alte instituții de învățământ superior.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Fayette

    411 Central Methodist Square, 65248, Fayette

Întrebări