Keystone logo
Centre College

Centre College

Centre College

Introducere

Centre College oferă mai mult de 50 de specializări, minori, programe pre-profesionale și cu diplomă dublă și parteneriate postuniversitare. Vă puteți proiecta propria specializare în consultare cu consilierul. De-a lungul istoriei, Centrul a rămas ferm în misiunea sa de a oferi educație superioară în tradiția artelor liberale.

Centre College și oamenii săi au avut mult de ce să fie mândri și recunoscători în trecut: lideri remarcabili care au demonstrat o preferință constantă pentru calitate față de cantitate, generații de profesori și studenți devotați și un corp de absolvenți cu succes excepțional. Dar la fel de important printre aceste calități este un sentiment de legătură cu trecutul, care dă un plus de sens prezentului și oferă inspirație pentru ca această tradiție să fie continuată în viitor.

Studenții Centre College vor studia în străinătate, vor avea un stagiu sau o oportunitate de cercetare și vor absolvi în patru ani. Atât stagiile, cât și experiențele de cercetare îi provocă pe studenți să meargă dincolo de învățarea despre domeniul lor academic ales, „făcând” disciplina pe care o studiază în clasă. Ne susținem promisiunea unei educații personale profund angajante și intense, cu o garanție. Dacă îndepliniți așteptările academice și sociale regulate, veți finaliza toate cele trei părți ale Angajamentului Centrului, sau Colegiul va oferi până la un an suplimentar de studii fără taxe de școlarizare.

Centre College este acreditat de către Asociația de Colegii și Școli din Sud Comisia pentru colegii pentru a acorda diploma de licență în arte și diploma de licență în științe.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Danville

    West Walnut Street,600, 40422, Danville

    Întrebări