Keystone logo
Centro Universitário Celso Lisboa (UCL)

Centro Universitário Celso Lisboa (UCL)

Centro Universitário Celso Lisboa (UCL)

Introducere

Celso Lisboa sa născut în orașul Rio de Janeiro în secolul al 20-lea. Fiul profesorilor, el a început viața dedicându-se în politică în calitate de consilier și legiuitor de stat în anii 1950. La acea vreme, el a dezvoltat proiecte de importanță economică și socială și, din proprie inițiativă, a fondat și a menținut Recovery Center Bela Vista și Bunăstării Asistență Socială pentru minori. Reducerea inegalității sociale prin educație de calitate a fost un vis, visul tau.

In anul 1964, el a abandonat activități politice la găsit College Atheneu brazilian, care vizează scoala medie și înaltă. Continuând vis sa, creat în 1971, Societatea Universitatea Celso Lisboa. Consolidarea povestea de succes în 1998, instituția cuceri poziția Centrul Universitar, oferind, în plus față de cursuri în managementul, gradații asupra sănătății și mediului înconjurător.

Celso Lisboa este cel mai bun Centrul Universitar de Sănătate și tratament la Rio de Janeiro. Cu 45 de ani de existență, Institutul a instruit mai mult de 20.000 de studenți la cursurile sale universitare. Există 14 de mii de metri pătrați de infrastructură pe un singur campus în inima Zona de Nord, în partea din față a Sampaio stația autostrada:

80 sali de clasa împărțit în 5 blocuri 18 laboratoare pentru orele practice 4 laboratoare de informatica 3 amfiteatre sală de sport multi-sport academie bibliotecă

Locații

  • Rio de Janeiro

    Rua 24 de Maio, 797 Engenho Novo – Rio de Janeiro CEP: 20950-092, , Rio de Janeiro

    Întrebări