Keystone logo
Centro Universitário Moacyr Sreder Bastos (UNIMSB)

Centro Universitário Moacyr Sreder Bastos (UNIMSB)

Centro Universitário Moacyr Sreder Bastos (UNIMSB)

Introducere

Colegiul Istorie

Totul a început mai mult de șapte decenii, în cartierul Campo Grande cu Colegiul Afonso Celso, proiectul educational angajat să idealurile, nevoile și cultura West Zone Rio. Prima unitate didactice universitare, cu sediul în 1969, a fost Facultatea de Economie, Contabilitate și Administrativ Sreder Moacyr Bastos.

Peste acei ani, aflăm că imaginea unei universități este imaginea de fiecare dintre elevii lor - formarea lor, cunoștințele lor, punctul lor de vedere lume, capacitatea acestora de a se confruntă cu obstacole. Și, mai presus de toate, gradul de conștientizare a cetățeniei. Studentul este cel mai mare bun al nostru, oglinda noastră. Astfel încât să nu permitem o viziune de piață pur de educație se suprapune cu valorile etice.

Tradiție și modernitate, calitatea de excelență academică și spiritul de pionierat, competență și credibilitate, progresul tehnologic și cea mai bună infrastructură în zona de Vest din Rio de Janeiro / RJ. Toate aceste caracteristici definesc Centrul Universitar Sreder Moacyr Bastos care face nu numai buni profesioniști pregătit pentru a face față pe piața muncii, dar mai presus de toți cetățenii de bună.

Misiunea noastră a fost întotdeauna de a contribui la construirea și difuzarea cunoștințelor, care să permită cetățeanului la transformarea mass-media socială și profesională. Și dorința de a atinge acest obiectiv, din momentul în care vom începe să se integreze grupului educațional UNIESP devenit mai puternic în fiecare dintre noi.

Misiune

Misiunea noastră a fost întotdeauna de a contribui la construirea și difuzarea cunoștințelor, care să permită cetățeanului la transformarea mass-media socială și profesională. Și dorința de a atinge acest obiectiv, din momentul în care vom începe să se integreze grupului UNIESP Educational devenit mai puternic în fiecare dintre noi.

Infrastructură

Campus sediul Centrului Universitar Sreder Moacyr Bastos, situat în centrul cartierului Campo Grande, la vest de municipiul Rio de Janeiro. Având două intrări, Campus este ușor de a localiza și permite accesul persoanelor din diferite părți ale orașului și, de asemenea de la alte municipalități.

Intrarea principală în Campus este pe Rua Treime Inginer, # 229 și este acces mai bun la blocurile A, B, C și D a complexului de învățământ. Cea de a doua intrare, situat la Rua Costa Amaral, No. 360, este cel mai bun acces la cele destinate pentru a bloca E (Clădire Evandro Lins e Silva).

De sediu Campusul cuprinde, în plus față de sălile de clasă, următoarele domenii :. Teatrul Sreder Moacyr Bastos; . Sală de cinema Prof .. Esther Figueiredo Ferraz; . Sală de sport multi-sport; . Laboratoarele de anatomie și chimice și biologice; științe . Centrul Media Ministrul Francisco Dornelles, compus din sala multimedia, laborator jurnalism radio, ziare scris de laborator, agentie de publicitate de laborator și de publicitate și de jurnalism de televiziune de laborator; . Practica judiciară Core, format din două laboratoare, birouri pilot, sala de judecata, cameră judecător, și în special rezervate pentru spațiul judiciar; . Galerie de arta UniMSB;.

. CIEE pune Sreder Moacyr Bastos; . Servicii bancare tur Santander; . Biblioteca; . Parcare pentru elevii cu nevoi speciale, profesori și angajați, cu intrare de Manai Street, # 116.

Campus Sediul de la Universitatea Centrului Srede Moacyr Bastos cuprinde sectoarele administrative, coordonatorii de licență, postuniversitare și extinderea și casa parohială.

Locații

  • Rio de Janeiro

    Rio de Janeiro, Brazilia

Întrebări