Keystone logo
Centro Universitário Newton Paiva (NEWTON PAIVA)

Centro Universitário Newton Paiva (NEWTON PAIVA)

Centro Universitário Newton Paiva (NEWTON PAIVA)

Introducere

Dată când ajunge în colegiu va fi parte a istoriei sale: o mulțime de prieteni; experiențe; noi căi și de dezvoltare a carierei pentru a fi construite.

Newton este onorat să participe la această fază a vieții sale și va fi mereu aplauze pentru succesul lor personal și profesional.

Vizita unitățile noastre, de a promova un schimb între campus, schimb de idei, studiul, să se distreze, se bucura cât mai mult posibil. facultatea noastră, personalul și structura sunt aici pentru a se asigura că acest moment este posibil cel mai profitabil.

Viitorul tău: asta e ceea ce crede Newton altceva. Deci, atunci când alege pentru a construi povestea ta cu noi, știm că scopul tau este satisfacția profesională. Pentru a ajunge la vârf a potențialului lor, se unesc tradiție și modernitate în cea mai bună structură. Oferim o gama larga de licență tradiționale, tehnologice și la distanță, și absolvent. Nivelul academic este de înaltă calitate, cu 80% din facultatea este format din profesori și medici, laboratoare moderne, centre și centre de practică în diferite domenii de cunoaștere și programele de cercetare și extensie științifice. În plus față de calitatea recunoscută de predare și să se concentreze pe practica, Newton constant să investească în relația cu piața, stabilirea unor parteneriate importante pentru a oferi studenților săi cu cele mai bune perspective și oportunități de carieră.

Locații

  • Belo Horizonte

    R. Mal. Foch, 15 - Grajaú, Belo Horizonte - MG, 30431-189, , Belo Horizonte

    Întrebări