Keystone logo
Centro Universitário Salesiano de São Paulo (UNISAL)

Centro Universitário Salesiano de São Paulo (UNISAL)

Centro Universitário Salesiano de São Paulo (UNISAL)

Introducere

UNISAL este o comunitate academică a profesorilor, studenților și a personalului administrativ, care promovează cu atenție, dezvoltarea critică și intenționată a persoanei umane și patrimoniul cultural al societății prin cercetare, de predare, mai mare și formare continuă și diverse servicii oferite comunităților locale.

inspirație creștină, natura catolică și identitatea salesiană de UNISAL asume o viziune a lumii și a omului înrădăcinată și în armonie cu Evanghelia și un pedagogie motivată pe valorile Sistemului preventivă a trăit de Don Bosco.

Acest lucru înseamnă, în special: un angajament la unitate și comuniune cu Biserica; o opțiune decisivă pentru tineri; o comunitate academică, cu o identitate clară Salezian; creștin și Salezian orientate proiect cultural și abordare educațională și pastorală.

Integrarea cunoștințelor, dialogul dintre credință și rațiune, căutarea continuă pentru adevăr, de formare etica, spiritul de libertate în dragoste, respect reciproc și promovarea drepturilor omului caracterizează și dau viață UNISAL ca un centru de cunoștințe care oferă gust pentru studiu și cercetare și promovează dobândirea adevăratei înțelepciuni a vieții.

Locații

  • São Paulo

    Unidades em Americana, Campinas, Lorena e São Paulo, , São Paulo

    Întrebări