Keystone logo
CESTE, Escuela Internacional de Negocios Licențiat în calcul aplicat
CESTE, Escuela Internacional de Negocios

Licențiat în calcul aplicat

Zaragoza, Spania

3 Years

Spaniolă, Engleză

La zi

30 Jun 2024

01 Oct 2024

EUR 8.000 / per year

Învățământ la Distanță, În campus

Introducere

Specializati in dezvoltarea si imbunatatirea sistemelor informatice, fiind capabili sa detecteze si sa analizeze provocarile tehnologice si sa proiecteze si sa dezvolte proiecte axate pe propunerea de solutii inovatoare pentru provocarile prezentate de organizatiile prezentului si viitorului.

Licența în calcul aplicat vă ajută să vă dezvoltați capacitățile tehnologice cu proiecte interesante și provocatoare cu care, fără îndoială, veți fi în fruntea inovației.

Calculul aplicat este un domeniu în continuă evoluție, care necesită inovație și creativitate pentru a dezvolta soluții tehnologice eficiente și eficiente.

În plus, luând BAC la CESTE ai posibilitatea de a lua și de a obține diferite certificări profesionale în tehnologiile cloud AWS și Oracle, JAVA și sisteme de management al bazelor de date.

Licența în calcul aplicat aparține sistemului universitar britanic, conform standardelor QAA și ale Universității din Wales Trinity Saint David, deci nu este esențial să fi trecut EvAU pentru a accesa.

Obiectivul principal al gradului de Informatică și Tehnologie este de a forma profesioniști pregătiți să dezvolte și să îmbunătățească sistemele informaționale și să îmbine aceste cunoștințe cu alte aspecte ale organizației. Această pregătire profesională le permite să detecteze și să analizeze problemele tehnologice și astfel să fie capabili să conceapă și să dezvolte proiecte care să conducă la rezolvarea acestor probleme.

Le permite studenților să aibă o viziune holistică asupra diferitelor tehnologii utilizate astăzi, încercând să se concentreze asupra celor care se conturează ca o punte către viitorul tehnologiilor informaționale.

În cadrul acestui program vă puteți alege și vă specializa în itinerariul cu care vă identificați cel mai mult și spre care doriți să vă îndreptați cariera profesională:

  • Nor
  • securitatea cibernetică
  • Rețele

Unde o pot studia?

Atât în persoană, la CESTE (Zaragoza), cât și la distanță.

In plus, ai posibilitatea de a accesa inregistrarea tuturor sesiunilor, putand astfel sa iti faci antrenamentul compatibil daca lucrezi.

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Rezultatul programului

Oportunități de carieră

Mărturii studențești

Despre Școală

Întrebări