Keystone logo
Chadron State College School of Liberal Arts

Chadron State College School of Liberal Arts

Chadron State College School of Liberal Arts

Introducere

Chadron State College, înființat în 1911, este singurul colegiu de patru ani, acreditat regional, în jumătatea de vest a Nebraska. Ca instituție publică cu rădăcinile sale în formarea profesorilor, statul Chadron a evoluat într-un colegiu cuprinzător, cu o gamă largă de programe universitare și postuniversitare. Colegiul s-a mândrit cu accesibilitatea și accesibilitatea sa și valorează diversitatea și incluziunea în oameni și gândire. CSC caută, de asemenea, să valorifice experiențele și rezultatele de impact pentru studenții și angajații săi și recunoaște implicarea studenților, iar învățarea este o componentă principală a misiunii sale:

„Chadron State College oferă experiențe care încurajează liderii și cetățenii cunoscuți și angajați pentru a îmbogăți regiunea High Plains și nu numai.”

Colegiul alege să celebreze colaborarea și lucrează cu sârguință pentru a crea alinierea între fiecare departament din campus. De fapt, alinierea este un element crucial al statului Chadron 2030, colecția de planuri strategice a colegiului. Chadron State 2030 reunește Master Academic Plan, Campus Master Plan și campania cuprinzătoare a Fundației Chadron State. Toate cele trei lucrează împreună pentru a crea un mediu de învățare de înaltă calitate pentru studenți și un loc captivant și plin de satisfacții pentru a trăi și a munci.

Locații

  • Chadron

    Main Street,1000, 69337, Chadron

    Întrebări