Keystone logo
© Eva Dang
Chartered Institute Of Management Accountants

Chartered Institute Of Management Accountants

Chartered Institute Of Management Accountants

Introducere

Chartered Institute Of Management Accountants ® (CIMA), fondat în 1919, este cel mai mare și mai mare corp profesional din lume de contabili de management.

CIMA ajută persoanele și întreprinderile să reușească, valorificând întreaga putere a contabilității de gestiune - nu doar contabilitatea bilanțului, ci contabilitatea afacerilor.

Împreună cu Institutul American al Contabililor Publici Autorizați (AICPA) am înființat în anul 2012 desemnarea Contabilului Chartered Global Accountant (CGMA) pentru a oferi membrilor un nou nivel de resurse și recunoaștere.

Programa CIMA se bazează pe principiile unice de contabilitate globală CGMA © și Cadrul de competență CGMA pentru a împuternici persoanele cu abilități la nivel înalt pentru a le ajuta să obțină un succes durabil atât în afaceri, cât și în domeniul financiar.

Oferim servicii de dezvoltare profesională continuă, finanțăm cercetarea academică, dezvoltăm conducerea gândirii, monitorizăm standardele profesionale, menținem un cod de etică pentru membri și colaborăm cu furnizori externi de studii și servicii de evaluare pentru a oferi cea mai bună experiență de studiu și examinare.

În 2017, membrii CIMA și AICPA au format Asociația Contabililor Profesioniști Certificați Internaționali pentru a uni și întări profesia contabilă la nivel global. Reprezentând o rețea influentă de peste 650.000 de membri și studenți în management și contabilitate publică, Asociația pregătește contabili pentru provocările de astăzi și oportunitățile de mâine.

Pentru a exercita funcția de contabil de management, veți avea nevoie de o calificare profesională relevantă. Există mai mulți furnizori de calificare, dar CIMA este liderul global în formarea contabilității de management. Calificările noastre sunt actuale, inovatoare și conduc la statutul de expert contabil de management global (CGMA), singura desemnare recunoscută la nivel global pentru contabilii de management.

Oricine poate studia cu CIMA pentru a deveni CGMA. Modul în care începeți depinde de calificările dvs. existente.

Locații

  • London

    The Helicon One South Place London, EC2M 2RB, London

    Întrebări