Keystone logo
Chisholm Institute

Chisholm Institute

Chisholm Institute

Introducere

La Chisholm Institute , ne mândrim că oferim educație și formare de calitate care să ducă la rezultate reale în carieră. Succesul nostru pe termen lung înseamnă că puteți avea încredere că veți învăța abilități pregătite pentru muncă și veți obține o calificare respectată.

Oferim 20 de cursuri online, variind de la certificatul IV până la calificări de diplomă și certificat de absolvent, și le oferim într-o sală de clasă virtuală cu instrumente inovatoare de învățare. Fiecare curs online include acces la asistență șapte zile pe săptămână și vă încurajează să învățați în propriul ritm, în timpul dvs.

Suntem o educație tehnică și continuă (TAFE) deținută de guvern, care oferă peste 250 de certificate, diplome, diplome avansate, cursuri de licență și certificate de absolvent, cu fiecare curs atent structurat pentru a ne asigura că toți absolvenții noștri finalizează cu abilitățile necesare pentru a-și continua cursurile. aspirații în carieră. Suntem o investiție sigură în viitorul dumneavoastră.

Locații

 • Dandenong

  Stud Road,121, 3175, Dandenong

  • Cranbourne

   Cranbourne, Australia

   • Frankston

    Fletcher Road, 3199, Frankston

    • Berwick

     Kangan Drive,25, 3806, Berwick

     • Rosebud

      Henry Wilson Drive,1-7, 3939, Rosebud

      Întrebări