Keystone logo
Chowan University

Chowan University

Chowan University

Introducere

Universitatea Chowan este o Instituție de învățământ creștină fondata in 1848 de catre familiile Botezătorul și numit Chowan - ceea ce înseamnă "oameni de sud" - a onora tribului nativ american Algonquin Chowanook. De peste 165 ani, Chowan sa bucurat de o lungă și distinsă tradiție de credință și de educație în nord-estul NC. Misiunea noastra este de a oferi un mediu de îngrijire caracterizat de Valorile creștine și libertatea intelectuală în care elevii pot dobândi cunoștințele, aptitudinile, creativitatea, și valorile etice de care au nevoie pentru a se dezvolta într-o, societate globală diversitate culturala care se schimbă rapid.

Universitatea Chowan se angajează să deservesc elevi medii. Prin "mediu", ne referim la elevii cu o GPA 2.25-3.25 și scorurile SAT "medii" (în jurul anului 1300 pentru cele trei părți SAT). Elevii de mai jos aceste criterii pot fi admise în cazul în care prezintă un angajament de a experiența Universitatea Chowan și potențialul academic.

Mulți dintre studenții noștri sunt prima generatie de studenti de colegiu, ceea ce înseamnă părinții lor nu au participat la colegiu sau finaliza o diploma de facultate. Din cauza Chowan"angajamentul de a atenție individuală într-o Mediu creștin, Acești studenți prospera la Universitatea Chowan. Universitatea Chowan Comunitatea caută să creadă și să trăiască învățăturile lui Isus Hristos. Acest obiectiv este realizat prin mentorat, ministerul, și predarea facultate creștine și de personal, precum și de misiune și de serviciu experiențe în campus, în comunitate, în Statele Unite, și în întreaga lume.

Echipa noastra lucrare campus pastorală oferă oportunități pentru ca elevii să crească în credința lor în timp ce întâlnirea de asemenea nevoile altora. Excursii locale, naționale, internaționale și de misiune, ucenicie, studii biblice sala de ședere, mentorat, și o mulțime de atenție-la-unu și rugăciunea oferi studenților o educație de transformare.

Toți studenții care doresc să completeze gradul lor de la Universitatea Chowan trebuie să se înscrie într-un curs introductiv despre Biblie. Studenții trebuie să participe, de asemenea, o mână de perspective evenimente, care sunt oferite săptămânal, care implică prezentări holistice și prelegeri, sărbători religioase, spectacole de teatru, și alte evenimente legate de Chowan comunitate.

Noi nu suntem aici pentru a îndoctrina pe cineva, ci pentru a le arăta calea creștină de viață așa cum este descoperit în viața și lucrarea lui Isus Hristos. Studenți și elevi din alte tradiții religioase necreștine sunt respectate și a salutat aici si sa prospere in acest mediu.

Localizare

Situat în centrul istoric al orașului mic Murfreesboro în nord-estul Carolina de Nord, Universitatea Chowan este o scurtă călătorie cu mașina la plajele atât Carolina de Nord si Virginia. Chowan este, de asemenea, la distanță de conducere la mai multe facilități, inclusiv de cumpărături, restaurante, parcuri de distracții, și zone metropolitane, cum ar fi Virginia Beach.

Orașul Murfreesboro este o comunitate mică, care mitinguri în jurul campusului. Chowan are cel mai bun din ambele lumi; Murfreesboro este o comunitate mică, în condiții de siguranță, dar dotări urbane majore sunt doar o mică distanță cu mașina.

Universitatea se află pe un Chowan campus 450 + acri înconjurată de zone împădurite și mai multe lacuri. Ne sunt situate în partea din Carolina de Nord desemnate ca "băncile interioare," și campusul nostru reflectă frumusețea naturală a Intracoastal navigabile interioare.

Murfreesboro experimentează toate cele patru anotimpuri, dar este caracterizat de vreme ușoară. Temperatura medie mare în timpul lunilor de școală este de 65 de grade (18 Celsius).

Valoarea educatiei bazate pe valori

Universitatea Chowan este cunoscut pentru a avea "credința în viitorul tău." Mult mai mult decât un slogan, misiunea noastra este de a oferi o educație care transformă elevii obișnuiți în absolvenți extraordinare. Facem acest lucru cu bună-credință, încrederea în Dumnezeu în persoana lui Isus Cristos, cu optimism pentru succesul fiecărui elev. Facultatea noastra vin la Chowan pentru a preda, de a consilia, și să se angajeze studenți în clasă, pe domeniile și instanțele de concurență, și pe toată activități extra-curriculare. Credința în acțiune subliniază tot ceea ce facem. Nu este suficient de a preda elevilor cum sau ce să cred; am preda elevilor cum să trăim cu onoare și conștiință, folosind cap, inima și mâinile.

"Isus creștea în înțelepciune și maturitate și în favoarea lui Dumnezeu și om." Luke 02:52

Cap: Ne Teach La Chowan, elevii vor lua lecții în disciplinele de Știință, Fine Art, Literatura, Istorie, Sănătate, și religie. Dar, mai important, ei vor învăța cum fiecare disciplină se referă la ceilalți. Educația noastră integrat produce gânditori excepționale care pot face sens al lumii în care trăim.

"Și ce-ai auzit de la mine în fața multor martori, încredințează la oameni de încredere, care vor fi, de asemenea, să învețe și pe alții." - 2 Timotei 2: 2

Inima: Va sfatuim

Facultatea și personalul care înconjoară studenții noștri de mers pe jos alături de ei și să inspire visele lor profesionale și personale cu pasiune. Consilieri Facultatea mentor studenți unu-la-unu și modela în mod constant și de a încuraja procesul de luare a deciziilor dreapta și sănătos.

"Nu sunt conforme cu modelul acestei lumi, ci să vă prefaceți, prin înnoirea minții voastre. Apoi, va fi capabil de a testa și aproba ceea ce voia lui Dumnezeu este, voință bună, plăcută și desăvârșită." - Romani 12: 2

Mâinile: Ne angajăm

Oportunități pentru serviciu abundă de membri ai comunității Chowan. Elevii se alăture facultate si de personal pentru a traduce ceea ce se predă și ceea ce este învățat în ceea ce se face. De la haine nevoiași din comunitatea noastră de a iubi orfani cu HIV / SIDA in Africa de Sud, ne luăm în serios misiunea noastra de a oferi lumină și adevăr în numele lui Isus Hristos.

"Adevărat vă spun, orice ai făcut pentru unul din cele mai mici din aceste frați și surori ai mei, ai făcut pentru mine." - Matei 25:40 Oferim o educație de arte liberale, care contestă tot studentul. Viețile transformate de studenții noștri dau valoare ceea ce facem la Universitatea Chowan.

Locații

  • Murfreesboro

    One University Place, 27855, Murfreesboro

Întrebări